krisdar A gdzie palestrina, presentation i reszta gamoni? 16.11.07, 12:25 No zapraszamy do komentarzy .pochwalcie pana Kamińskiego pieska waszego idola Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A gdzie palestrina, presentation i reszta gam 16.11.07, 12:36 krisdar napisał: > No zapraszamy do komentarzy .pochwalcie > pana Kamińskiego pieska waszego idola Są na innych forach. Zaraz się tu zjawią. I będą chwalić pana Kamińskiego, pieska ich idola. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: A gdzie palestrina, presentation i reszta gam 16.11.07, 12:41 Jak dotąd funkcjonariuszom CBA udało się jedynie pocałować byłą posłankę Beatę Sawicką, reszta akcji była i jest niewypałem. Zapomniałeś, że burmistrz jednak - decyzją sądu - siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A gdzie palestrina, presentation i reszta gam 17.11.07, 07:59 spia spiochy! Albo obcieli im fundusze bo w PISuarze teraz cieniutko, oj cieniutko! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Nudno jakos...I jakos Jolki z Dywit brak..... 17.11.07, 08:01 forum sie robi albo normalniejsze albo nudniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Nie no, znowu? 16.11.07, 13:05 oni już tak mają, panowie mieli być profesjonalistami a tymczasem to naturszczyki uczące się od podstaw swojej pracy. zresztą patrząc na klucz według którego pis obsadzało stanowiska (mierny ale wierny) to co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Operowa fuszerka CBA 16.11.07, 13:10 A to Polska kaczyńska właśnie. Mam szczerą nadzieję,że odchodzi w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Operowa fuszerka CBA 16.11.07, 13:51 I tak kończą się sprawy gdzie gó..ażeria chce pomerdać ogonkiem swoim pryncypałom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Operowa fuszerka CBA IP: *.autocom.pl 16.11.07, 14:59 Oto moje zdanie w tej sprawie: Ci co znają Piotra R. wiedzą, że to zwykła chodząca gnida. Zero jest zbyt wielką liczbą na określenie jego fachowości, inteligencji i osiągnięć w pseudo dyrektorowaniu operą. Ta miernota powinna siedzieć za wylanie z pomyjami (czytaj: swoimi decyzjami) kilkudziesięciu milionów złotych przez okres swojego "władania" operą. A może potrzebny jest biedaczkowi psychiatra, który zadecyduje o jego niepoczytalności i oczyści go z zarzutów. Tylko KTO wtedy odpowie za to co wyprawiał w operze pseudo dyrektor??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bouli Operowa fuszerka CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 15:37 Szkoda że o innych fuszerkach "wymiaru sparwiedliwości" tak ochcoczo nie pisaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncertowicz Operowa fuszerka CBA IP: *.autocom.pl 16.11.07, 18:15 Oto moje zdanie w tej sprawie: Ci co znają Piotra R. wiedzą, że to zwykła chodząca gnida. Zero jest zbyt wielką liczbą na określenie jego fachowości, inteligencji i osiągnięć w pseudo dyrektorowaniu operą. Ta miernota powinna siedzieć za wylanie z pomyjami (czytaj: swoimi decyzjami) kilkudziesięciu milionów złotych przez okres swojego "władania" operą. A może potrzebny jest biedaczkowi psychiatra, który zadecyduje o jego niepoczytalności i oczyści go z zarzutów. Tylko KTO wtedy odpowie za to co wyprawiał w operze pseudo dyrektor??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeroman Re: Operowa fuszerka CBA IP: *.autocom.pl 16.11.07, 18:19 Za dużo słów na takie zero.Zwyczajnie:Piotr R.=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Operowa fuszerka CBA IP: *.autocom.pl 16.11.07, 18:37 Tyle osób się wypowiadało przede mną. Szkoda, że w większości nie na temat. Niejaki pan Piotr R. (oby to nazwisko na zawsze zniknęło z kart historii opery w Krakowie) był człowiekiem cokolwiek chorowitym na władze. Umiejętności to miał niewielkie a marzenia o pięknym gabinecie rozwinęły się mu z polotem prawdziwego artysty! Jakiż to piękny widok miał się rozpościerać za oknami klimatyzowanego i skomputeryzowanego dyrektorskiego gabinetu. A te komputery to dokładnie sprawdzałyby czy każdy podwładny ładnie mówi, pisze itd czyli wszystko co potrzebne jest dla dobrego funkcjonowania i wzorowej pracy śpiewaków. itd. itd. itd... Oj! Te marzenia! A teraz może też będzie widoczek, np. na spacernik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skarbowiec Operowa fuszerka CBA IP: *.autocom.pl 16.11.07, 19:12 Dobrze.Niech ktoś mi powie kto zapłaci za łapówkarstwo w operze?Przecież my wszyscy.Prawda?Więc dlaczego tak krytykujecie CBA?Brak pewnych formalności przy zatrzymaniu? A kto o tym mówi?Były dyrektor, czyli człowiek absolutnie nie wiarygodny bo oskarżony o jakieś nieczyste sprawy. Przecież tu chodzi o 100 milionów złotych łapówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Operowa fuszerka CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:31 jak nie wiesz to nie pisz głupot i przeczytaj co napisałam w 5 komentarzu Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Banda z abecadłem na plecach ... 17.11.07, 00:28 ... jak zwykle dała d... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Trzeba przyznać - takie akcje odstraszają... IP: *.ists.pl 17.11.07, 03:26 Na pewno oszuści muszą mieć się na baczności bardziej, jak za czasów SLD. A sądy również powinny stawać na gruncie praw obywatelskich. Według mnie wszystko jest w porządku, jedni i drudzy wypełniają swoje obowiązki. CBA łapie złodziei i traktuje ich jak twardy ojciec a sądy bronią ich praw jak czuła matka. No i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kabaret w wykonaniu przyglupow z "abecadlem"... 17.11.07, 07:58 nsa plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roby Operowa fuszerka CBA IP: *.59-82-r.retail.telecomitalia.it 18.11.07, 11:02 CBA nie zwalcza korupcji tylko ja stwarza moim zdaniem powinni zostac uznani za przestepcow i rozwiazani Odpowiedz Link Zgłoś