Gość: basienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 18:00 Nigdy nie powstydze sie Janusza Radka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość2 Re: Wolę Sandora niż Radka IP: *.olsztyn.mm.pl 16.03.08, 23:20 Zakochalam się w Sandorze,ale Radka kocham we wszystkich wcieleniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wolę Sandora niż Radka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 08:15 www.tanradio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_ck Re: Wolę Sandora niż Radka IP: *.chello.pl 01.04.08, 14:21 Hm,no cóż...Ten artykuł nie jest ani trochę obiektywny.Mnie np. ten album porwał,jest to INNE i PRAWDZIWE wcielenie Pana Janusza!!Bo nareszcie JEST SOBą!Ale dobra,może ja skończę,bo mój komentarz też chyba obiektywny nie jest.Ale podkreślam:UWIELBIAM MUZYKę i GłOS PANA JANUSZA,WZYSTKIE JEGO WCIELENIA I Tą PłYTę TEż POKOCHAłAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Wolę Sandora niż Radka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 15:29 Chyba ktos tutaj nie potrafi dostrzec i docenic piekna oraz glebi zawartych w samej, wykwintnej prostocie... Plyta "Dziekuje za milosc" jest moim zdaniem rownie udana jak pozostale krazki. Pan Janusz dobrze wie co robi i sadze ze zarowno jemu jak i fanom jest z tym dobrze... I ABSOLUTNIE nie zgadzam sie z tym, ze plyta nie wzbudza emocji. Prosze wybrac sie na recital. Pozdrawiam Fanow i komentujacych ^.^ Kama! Odpowiedz Link Zgłoś