yennzfiolkowymioczami 12.08.03, 19:30 Bo tak jakoś dziwnie cicho ciągle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 19:36 nie spałam, mieszkanie sprzątałam po wakacjach... ale przecież jeszcze nie noc Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 19:37 yennzfiolkowymioczami napisała: > nie spałam, mieszkanie sprzątałam po wakacjach... też głupie zajęcie > ale przecież jeszcze nie noc no to dopiero forum zaczyna sie zaludniać Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 19:45 jottka napisała: > yennzfiolkowymioczami napisała: > > > nie spałam, mieszkanie sprzątałam po wakacjach... > > też głupie zajęcie wiem, już wolę spać;)) > > ale przecież jeszcze nie noc > > no to dopiero forum zaczyna sie zaludniać liczę na to... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka sie 12.08.03, 19:52 zdecyduj - albo spanie, albo klawiatura a ja mam w nagrodę za pilną postawę w ciągu dnia placek z jagodami :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: sie 12.08.03, 19:57 jottka napisała: > zdecyduj - albo spanie, albo klawiatura klawiatura na razie;)) > a ja mam w nagrodę za pilną postawę w ciągu dnia placek z jagodami :) ja się mogę jedynie czekoladą pocieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 19:38 No własnie... Nikt nic ciekawego nie podrzuci. Myślałem, że Trudny2002 podda jakis kontrowersyjny temat, bo on tak lubi czasem, ale zdaje sie, że Trudny poszedł do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 19:41 leofritz napisał: > Nikt nic ciekawego nie podrzuci. podrzuć mi 'perwersje' andruchowycza, bo gph marudzi, że dopiero za miesiąc :( Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:52 jottka napisała: > leofritz napisał: > > > Nikt nic ciekawego nie podrzuci. > > podrzuć mi 'perwersje' andruchowycza, bo gph marudzi, że dopiero za miesiąc :( Ja wogóle nie wiem o czym Ty mówisz!? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 19:59 Ja jestem, świeżo po urlopie więc na razie nadrabiam zaległości w czytaniu wątków Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:00 witam;)) ja zaległości jeszcze nie nadrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:04 Największy problem to wyławianie tych ciekawych z zalewu beznadziei... Może po wakacjach będzie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:06 mam nadzieję, ze w końcu coś z tymi komentarzami zrobią, bo tak się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Jest tu ktokolwiek?? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 20:28 tosia_4 napisała: > Największy problem to wyławianie tych ciekawych z zalewu beznadziei... to zaden problem, szukaj autora `seven`- jakosc gwarantowana!!:DD Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:29 sugerujesz, że wątki innych autorów nie są warte czytania? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ooo, 12.08.03, 20:30 em7 przeckło sie ze snu o pierogach ale właściwie to ja dalej nie wiem, gdzie i kiedy pójść ratować te resztki przed twoją żarłocznością :( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ooo, 12.08.03, 20:32 właśnie! m7 - gadaj gdzie byłeś, inni też by sobie pierożka zjedli;))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: ooo, 12.08.03, 20:34 > właśnie! m7 - gadaj gdzie byłeś, inni też by sobie pierożka zjedli;))) Madonno, wy jak nie o placku z jagodami, to o czekoladzie. Jak nie o czekoladzie, to o pierogach.. A ja jeszcze kolacji nie jadłem :( Zlitujcie się kobity ;P _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ooo, 12.08.03, 20:36 niedoinformowana jesteś :( te pierogi to dopiero w piątek, tylko gw przezornie wyłącznie namiary na mszę podaje m7 z rozpaczy pójdzie kościół mariacki z tynku objadać Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ooo, 12.08.03, 20:38 jottka napisała: > m7 z rozpaczy pójdzie kościół mariacki z tynku objadać trzeba go powstrzymać, bo nie dość, że zabytek uszkodzi, to jeszcze się struje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ooo, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 20:38 jottka napisała: > niedoinformowana jesteś :( > > te pierogi to dopiero w piątek, tylko gw przezornie wyłącznie namiary na mszę > podaje > > m7 z rozpaczy pójdzie kościół mariacki z tynku objadać zwlaszcza, ze nie mam najmniejszej ochoty isc do kosciola. chyba poczekam na zewnatrz i pojde `za tlumem` ... o ile jakis w ogole bedzie. niemniej jednak ciagle licze, ze gw cos napisze o tych pierogach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ooo, 12.08.03, 20:43 jak pójdziesz za tłumem, to będziesz sobie mógł talerz po pierogach polizać :( trzeba być wcześniej w strategicznym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ooo, 12.08.03, 20:44 cytując Kazika: "Dobra metoda wypić rosół przed wszystkimi";)) tyle że pierogi nie rosół... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ooo, 12.08.03, 20:47 na chodzenie boso chyba jednak za chłodno... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ooo, 12.08.03, 20:52 i tak sugerowałabym jakieś lekkie (lub nie...) obuwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:32 > ja zaległości jeszcze nie nadrobiłam... A ja nawet nie zamierzam.. Podziwiam was, że się wam chce ;) _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:34 właśnie sęk w tym, że mnie się na razie nie chce w tych wszystkich artykułach grzebać... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:36 > właśnie sęk w tym, że mnie się na razie nie chce w tych wszystkich artykułach > grzebać. Ja was podziwiam już za samą taką ewentualność, że się zachcieć może ;) Ja jestem leń i leser i raczej będę potem narzekał, że nie jestem w temacie, niż sobie wątku poszukam ;)) _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Jest tu ktokolwiek?? 12.08.03, 20:43 no a ja wolę sobie znaleźć... tylko mnie ten nawał komentarzy przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen yenn, aj low ju do bólu, ale... 12.08.03, 20:47 mam gości i nie mogę pisać... najs tu si ju egen !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami najs tu si ju tu;)) 12.08.03, 20:51 a możeby się tak spotkać? co byście powiedzieli na jakieś kolanko? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka noprzecież 12.08.03, 20:53 jedynym istotnym punktem spotkań w tej chwili jest owiany tajemnicą festiwal pierogów trzeba tylko ustalić dane Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: noprzecież 12.08.03, 20:54 ale ja w piątek nie mogę;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: noprzecież 12.08.03, 20:56 przykre, ale pierogów nikt ci nie zostawi ludzkie uczucia kończą sie nam na widok talerza Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: noprzecież 12.08.03, 20:57 pierogi jakoś przeżyję, ale spotkać to bym się spotkała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: noprzecież IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:00 jottka napisała: > przykre, ale pierogów nikt ci nie zostawi > > ludzkie uczucia kończą sie nam na widok talerza w tym dzisiejszym artykule napisali, ze gdzies podaja pierogi na talerzu, ktory tez mozna zjesc. chyba wlasnie w tej pierozkarni hawelki.. gdzie oni maja ten lokal? ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: noprzecież 12.08.03, 21:02 no nie! ja tu daję hasło do spotkania, a Wyście się pierogów uczepili!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: noprzecież 12.08.03, 21:03 ten talerz to z liścia kapusty czy z łatwo przyswajalnej tektury? :( Odpowiedz Link Zgłoś