Gość: kishkash Promocja łazienkowa w Grudniku IP: *.ists.pl 14.01.09, 11:58 Witam, czy ktoś z Państwa dowiadywał się może osobiście w Grudniku jak wygląda ta promocja dla Bocianiego Gniazda na materiały do łazienki? Tzn jakich upustów można się spodziewać, i czy wogóle warto się w to pchać? Pozdrawiam, Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogman Re: Promocja łazienkowa w Grudniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 21:52 Bylem w Grudniku. Oni przygotowali dwa projekty łazienek z pełną wyceną i 20% rabatem dla właścicieli mieszkania na bociana. Nie maja wybory jak w Max Flizie ale sklep calkiem przyjemny obsluga tez i mozna skonstruowac wlasny projekt lazienki. po za tym ich projekt zzawiera dokladny metraz plytek wiec to tez sie moze przydac komus kto na wlasna reke bedzie wykanczał łazienke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kishkash Re: Promocja łazienkowa w Grudniku IP: *.ists.pl 14.01.09, 22:18 okej, ale czy na ten "własny" projekt też udzielają rabatu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogman Re: Promocja łazienkowa w Grudniku IP: *.chello.pl 15.01.09, 04:05 Gosc powiedzial ze tak ale nie mam pewnosci ze na wszystie artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał nowe forum IP: *.chello.pl 15.01.09, 15:43 Chciałbym zaprosić wszystkich do nowego forum: www.bocianiegniazdo.p2a.pl mam nadzieje ze taka forma ułatwi rozmowę na temat naszego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
jaaceek to już będzie trzecie 15.01.09, 21:55 Nie chcę się upierać przy swoim, tak tylko dla informacji powiem, bo może nie przeczytałeś dokładnie tej całej długiej dyskusji. Otóż od ok. pół roku funkcjonuje już osobne forum dla Bocianiego Gniazda. Tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51356 , ruch tam co prawda mniejszy niż tutaj, ale część osób, która pisze tutaj, pisze również tam. Sporo osób skorzystało już z wpisów z tego "mojego" forum. Mam na myśli m.in. udostępnione tam linki do mapek i zdjęć. Więc chyba jest już trochę znane. Tak się zastanawiam, po co tworzyć kolejne miejsce. Skoro tam też się trzeba rejestrować, to może lepiej już zostać w miejscu, w którym trochę informacji i dyskusji istnieje? Tak jak napisałem na początku, nie chcę się upierać przy swoim, ale zdrowy rozsądek podpowiada mi, że tworzenie kolejnych forów w tym przypadku nie ma sensu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
proroque znalazłem czwarte 16.01.09, 14:09 znalazłem czwarte forum :) krakow-bocianie-gniazdo.mojeosiedle.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaaceek Re: znalazłem czwarte 16.01.09, 14:56 I chyba znalazłeś bezludną wyspę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kishkash Re: znalazłem czwarte IP: *.ists.pl 16.01.09, 19:51 niedługo pewnie pojawi się portal społecznościowy bocianie-gniazdo.pl ... ;) wiecie, zdjęcia mieszkań, dzieci, zwierząt... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemessis Re: Promocja łazienkowa w Grudniku 10.02.09, 22:22 hej, może i oferują zniżkę 20% na zakupione artykuły, ale właśnie rozmawiałam ze znajomą, która skończyła właśnie budowę domu i mówiła, że grudnik ma bardzo wysokie ceny, czasami nawet 100% więcej niż w bardziej popularnych sklepach (dla przykładu ten sam zlew, identyczny kod etc, w grudniku kosztował 520 zł a w carfurze 270 zł); lepiej uważać :) pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bocianie Gniazdo IP: 77.236.4.* 15.01.09, 19:29 czesc czy kto moze korzystal z uslug biura architektonicznego Prodesigne. z tego co mi wiadomo oni przygotowywali mieszkanie wzorcowe i mozna im zlecic wykonczenie mieszkania. jezeli ktos ma tego typu doswiadczenia uprzejmie prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kishkash Re: Bocianie Gniazdo IP: *.ists.pl 15.01.09, 21:04 co prawda nie mam żadnego doświadczenia z działalnością tej firmy, ale z tego co widziałem w mieszkaniu wzorcowym (mam na myśli jakość wykończenia) to mało atrakcyjną ofertę mają. Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: Bocianie Gniazdo 15.01.09, 21:50 jezeli macie mapke z trasa galicyjska, to prosze o wyslanie. Dzieki adres: krewetka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaaceek Re: Bocianie Gniazdo 15.01.09, 21:57 No to powtórzę linka sprzed kilku minut. Zapraszam tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=51356 Znajdziesz tam linki do mapek i zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: Bocianie Gniazdo 15.01.09, 22:17 tylko jak otwieram ten link ze strony to zadne mapki sie nie otwierają Odpowiedz Link Zgłoś
jaaceek Re: Bocianie Gniazdo 15.01.09, 22:24 Po kliknięciu i otwarciu się strony kliknij "Free user" i poczekaj aż czas ci się odliczy. Po odliczeniu pojawi się przycisk "Download". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Bocianie Gniazdo IP: *.chello.pl 16.01.09, 12:55 bocianiegniazdo.p2a.pl/viewtopic.php?id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: produpa Re: Bocianie Gniazdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 04:54 mi wykończyli mieszkainie i mało mnie nie wykończyli. Wszystko do remontu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bocianie Gniazdo IP: 195.117.48.* 29.01.09, 09:32 a można prosić o wiecej szczegółów? mam zamiar skorzystac z usług tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
kishkash Re: Bocianie Gniazdo 29.01.09, 11:45 Szczegóły zobaczysz jak pójdziesz do mieszkania wzorcowego i się przyjrzysz. Łazienka kuleje przedewszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Bocianie Gniazdo IP: *.compower.pl 28.11.09, 17:52 ja tez sie nacialem na te firme!!! ladnie to tylko wygladalo na projekcie!!! a potem... wszystko po kolei wymieniali, bo przywozili nie co trzeba, do tego jeszcze mi szkod narobili i nwet jak sie ich za reke zlapalo, to mi mowili, zeby z szefem o tym gadac - a szefa nigdy nie ma. prod...pa - nie firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Bocianie Gniazdo IP: *.zax.pl 03.02.09, 21:54 Jak bedzie z pradem po oddaniu mieszkan? rozumiem ze trzeba wybrac dostawce i zalozyc opomiarowanie. Wie ktos jak to dokladnie w praktyce wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
jaaceek Re: Bocianie Gniazdo 04.02.09, 08:29 Z mojej praktyki sprzed kilku lat (więc szczegółów nie pamiętam). Idziesz do zakładu energetycznego, podpisujesz z nimi umowę, podpinają ci prąd. Nie wiem ile czasu to zajmuje, bo dla mnie było to wtedy przeźroczyste. Zmienili mi tylko pomiar z takiego tymczasowego (dostarczanego przed dewelopera) na ostateczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Bocianie Gniazdo IP: 195.117.48.* 10.02.09, 12:56 WItam, czy musze pytac kogos o zgode jesli chcialbym przeniesc grzejnik w pokoju ? ( obok okna balkonowego ale po drugiej stronie sciany) Odpowiedz Link Zgłoś
jaaceek Re: Bocianie Gniazdo 10.02.09, 16:28 Nie wiem czy trzeba pytać, ale tak sobie myślę, że jeśli chcesz przenieść grzejnik to to będzie sporo roboty. Rozkuwanie podłóg (stara i nowa instalacja), wypuszczenie "nośnika ciepła", cięcie i łączenie na nowo rur, kwestia wypełnienia rur i sprawdzenie szczelności, uzupełnienie podłóg. Życzę powodzenia. Mam nadzieję, że dobrze ci to zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Bocianie Gniazdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:00 Nie wiecie kiedy bedziemy mogli odebrac mieszkania? Podpisac akty notarialne? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztywny Miejsca postojowe blok B IP: *.watf.cable.ntl.com 11.02.09, 21:46 Czy ktos z mieszkancow, kto wykupil miejsce postojowe pod blokiem B zostal poinformowany o koniecznosci zmiany zapisow w umowie przedwstepnej ? Mozecie wytlumaczyc na chlopski rozum o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Miejsca postojowe blok B IP: 77.236.4.* 11.02.09, 21:57 tak, wykupilem miejsce (nawet 2) parkingowe pod blokime B i zadzwoniono do mnie z informacja, ze jest pewien problem z podzialem dzialek. w momncie podzialu dzialek deweloper popelnil blad (nie jestem prawnikiem, wiec prosze nie pytaj jakiego rodzaju itd), ktorego skutkiem jest brak mozliwosci traktowania miejsca parkingowego jako osobna nieruchomosc. na chlopski rozum oznacza to, ze mieszkanie bedzie traktowane razem z miejscem parkingowym jako jedna nieruchomosc. nie bedzie jej mozna podzielic, czyli w przypdaku np sprzedazy trzna bedzie sprzedac i mieszkanie i miejsce postojowe razem. mnie zaproponowano inne miejsca parkingowe. wymaga to jednak zmiany umowy przedwstepnej. to chyba by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Miejsca postojowe blok B IP: *.chello.pl 16.02.09, 05:57 zapraszam na forum bocianiegniazdo.p2a.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Bocianie Gniazdo IP: *.ists.pl 21.02.09, 00:28 Dzwoniłam niedawno i ponoć mają nas poinformować listownie już na początku marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Bocianie Gniazdo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.09, 03:02 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normike Re: Bocianie Gniazdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 13:37 ktoś wie kiedy się można spodziewać odbiorów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Bocianie Gniazdo IP: 129.35.231.* 26.02.09, 14:15 ostatnio dzownilem do biura i dowiedziałem sie, że jeszcze nie wysyłają nam zawiadomien bo czekaja ciągle na jakies papiery, ale chyba juz na dniach powinni nam wyslac zawiadomienia o mozliwosci odbioru i wtedy trzeba bedzie sie umowic na odbior :))) juz nie moge sie doczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normike Re: Bocianie Gniazdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:26 a jak wyglądają takie odbiory? jakie w ogóle formalności kolejno bedzie trzeba załatwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Bocianie Gniazdo IP: 57.66.197.* 27.02.09, 15:48 od miesiaca slysze ze to juz juz i w tym (kazdym kolejnym) beda wysylac zawiadomienia.. Panowie od moje remontu sa zachwyceni taka odpowiedzia:) podobnie jak ja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bocianie Gniazdo IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:29 !!!!!!!!!! już są odbiory !!!!!!!!! NARESZCIE MAM MIESZKANKO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Bocianie Gniazdo IP: *.chello.pl 16.03.09, 11:06 Chcialbym przeniesc kaloryfer na druga sciane w lazience, czy myslice, ze jest to straszny problem i co trzeba by zrobic zeby to wykonac? Znacie kogos kto moglby sie tego podjac? I ile cos takiego moglo by kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
prokopjan Re: Bocianie Gniazdo 16.03.09, 21:18 ARKU podaj ten post na forum BG bocianiegniazdo.p2a.pl/ - tam szybciej znajdziesz "fachurę" od rozwiązywania problemów - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
9357stanislaw Re: Bocianie Gniazdo 12.07.24, 23:28 Od 1 sierpnia 2024 mam do wynajecia na dluzszy okres miejsce parkingowe w podziemnym garazu krakow ul Bociana 4 szczegoly w kontakcie tel tel539291297 zapraszam zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś