czy.ja.wiem 09.02.08, 14:08 Udało sie wam zauważyć ze NM podjął heroiczna i w przy okazji bezmyślną próbę przywrócenia trawników? Oczywiście buractwo nie zawiodło i sytuacja wraca do normy- tylko czy jest to norma jakiej chcemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chieftain Re: Skopane trawniki 09.02.08, 16:01 A wystarczyłoby żeby n-m.obfotografował tych co parkują na "zrekultywowanym" trawniku i obciążył ich ponowną "rekultywacją". Myślę,że zastanowiliby się zanim ponownie by zaparkowali. Bo niestety do co po niektórych przemawiają tylko argumenty finansowe...W szczególności do europejskich buraków. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Skopane trawniki 09.02.08, 18:34 n-m to sam się powinien obciążyć za własną głupotę i zamiast orać ziemie, te miejsca zamienić na miejsca parkingowe. na parkingu mają parkować samochody a nie rosnąć trawa, zwłaszcza jak miejsc do parkowania jest za mało!!!! a skopać ziemie, posiac trawe i ogrodzić należy te fragmenty trawnika, ktore służą za skrót na przystanek autobusowy, do alberta albo za kibel dla srających psów. srające psy, to jest dopiero buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Skopane trawniki 11.02.08, 09:44 Mój drogi, dość jednostronnie traktujesz problem buractwa. Otóż muszę Cię uświadomić, że psy srające na trawnik i samochody rozjeżdżające zieleń jest to ten sam, obrzydliwy poziom buractwa. I nie ma tu nic do rzeczy mała ilość miejsc parkingowych. Tak samo jak do srających psów nic nie miałaby mała ilość trawników. Odpowiedz Link Zgłoś
00jacek00 Re: Skopane trawniki 10.02.08, 12:28 a mnie sie wydawalo, ze to na pokaz, bo przeciez ,,pielgrzymka zainteresowanych,, przeszla przez osiedle tegoz dnia.Musieli zalatac koleiny, by nie odstraszyc potencjalnych kupcow... Odpowiedz Link Zgłoś