Dodaj do ulubionych

Do przedszkola przez internet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 22:23
W tekście pojawił się dość istotny błąd. Rekrutacja trwa do 31 marca 2008 (do godziny 17.00), a nie do 31 kwietnia 2008!

Pozdrowienia dla wszystkich rekrutów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalendarz 31 kwietnia IP: *.adsl.univie.ac.at 01.03.08, 03:18
      Taaa, 31 kwietnia, brawo rzetelnosc.
    • Gość: mazur niedługo IP: 141.53.201.* 01.03.08, 13:39
      to nawet poród będzie się odbywać przez internet......
    • Gość: atomasz Do przedszkola przez internet IP: *.76.classcom.pl 01.03.08, 13:49
      Zyczę powodzenia wszystkim w wypełnianiu ankiety! Nie wiem, czy to pomysł
      magistratu, czy nieudolnoś twórców programu, ale NIE SA SIE wypełni ankiety,
      jeśli ojciec jest nieznany lub nie utrzymuje kontaktu z dzieckiem i nie życzy
      sobie umieszczania swoich danych! Przecież właśnie te matki potrzebują
      przedszkola najbardziej! Jeśli ktoś wie, jak to rozwiązac, proszę o odpowiedź na
      forum. A może dziennikarze z poniedziałkowego dyżuru obejrzą to forum?
      • Gość: ula-lo Re: Do przedszkola przez internet IP: *.2-0.pl 01.03.08, 15:08
        Przecież zaraz pod "Dane ojca / opiekuna prawnego" jest do zaznaczenia kwadracik
        "Dziecko nie ma ojca / opiekuna prawnego" i wtedy system "puszcza" dalej, bez
        wypełniania info o ojcu.
    • Gość: ula-lo Kolejny błąd w tekście! IP: *.2-0.pl 01.03.08, 18:09
      Podanie składa się tylko w przedszkolu pierwszego wyboru, a nie w trzech, co
      podkreśla p. autorka tekstu! Trzy przedszkola można wskazać w karcie zapisu.
      Ile jeszcze niekompetencji?... :/
      • Gość: nikoś Re: Kolejny błąd w tekście! IP: *.zax.pl 02.03.08, 10:55
        W tym wypadku autorce chodziło raczej o to, iż część rodziców nie podała przedszkola 2 i 3 wyboru
    • Gość: l a ja slyszałem, że do 32 maja... IP: *.gemini.net.pl 05.03.08, 22:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka