Dodaj do ulubionych

Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.03.08, 21:26
trzeba przyznac, ze projekt jest naprawde dobry - warto bylo czekac. dobrze,
ze nie wybudowali tego straszydla sprzed 2 lat!
Obserwuj wątek
    • Gość: O'Bama skąd wiesz? IP: *.devs.futuro.pl 10.03.08, 21:48
      Gazeta Wybiórcza nawet nie podała zdjęcia ani szczegółów technicznych. Co?
      Podlizujemy się?
      • Gość: WG Re: skąd wiesz? IP: *.ghnet.pl 10.03.08, 21:54
        kołku, nie wszyscy czerpią informacje wyłącznie z Wyborczej...

projekt jest choćby na www.krakow.pl
        • Gość: 123 Re: skąd wiesz? IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.08, 22:21
          czy to prawda, ze biuro Perbo Projekt wykonywalo projekt hali widowiskowej przed
          2 laty jako czesc konsorcjum, ktore wygralo przetarg na projekt i realizacje?
          • owawa Re: skąd wiesz? 11.03.08, 08:27
            www.perbo-projekt.pl/images_2/up/arena/1.jpg
            • Gość: miś wreszcie coś ciekawego architektonicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 08:42
              :)
          • owawa www.perbo-projekt.pl/images_2/up/ arena/1.jpg 11.03.08, 08:33
      • Gość: ja fotki beda tu za jakas godzine IP: *.autocom.pl 10.03.08, 22:03
        a wizuale mozna zobaczyc przeciez na www.krakow.pl
        • owawa Byłeś na wystawie? Gdzie mozna obejrzec zdjecia? 11.03.08, 12:28
          Gość portalu: ja napisał(a):

> a wizuale mozna zobaczyc przeciez na www.krakow.pl
    • Gość: Bruner Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.eranet.pl 10.03.08, 22:48
      skoro artykul mowi o tym "jak bedzie wygladac hala" to moze by zdjecie zalaczyc?
      Kolejny artykul bedzie: "Wejdzie i zobaczcie jak bedzie wygladal nowy Rynek
      Glowny" a tekst bedzie slowno-muzyczny, no i oczywiscie ani jednego zdjecia ;P
      Nie obiecujcie czegos w tytule czego nie zamierzacie przedstawic bo ludzie czuja
      sie oszukani.
    • Gość: crac.87 Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.centertel.pl 10.03.08, 23:57
      Dwie wielkie inwestycje - Hala w Czyżynach i -przede wszystkim-
      Centrum Kongresowe - zmienią obraz miasta. Może nie diametralnie,
      choć w pewnych dziedzinach (koncerty, kongresy, imprezy) znacząco
      poprawią nasze ''notowania''. Liczę na to, że do 2015 roku ujrzymy
      te dwa niezwykłe budynki.
    • Gość: Pablo Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.chello.pl 11.03.08, 00:20
      Kolejny "międzynarodowy" konkurs wygrywa "swoja" osoba z Krakowa. Majchrowski dba o swoją familię. A mi sie marzy Foster Libenskid albo chociaż Kuryłowicz.
      • Gość: jacek m. Re: Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.chello.pl 11.03.08, 01:39
        ale oni nie machną ołówkiem za marne 150tys. nagrody...
      • Gość: dxm Re: Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 07:44
        Foster za 150.000zl to moze sie co najwyzej na kartce papieru podpisac...
    • Gość: ? Panie Ałtorze litości Park Lotników zniknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 04:59
      panie Ałtorze litości

Park Lotników zniknie

gdy zbuduje Pan na jego terenie tę przepiękną halę :-)

może by tak napisać " przy Parku" ????
      • Gość: BBB Re: Panie Ałtorze litości Park Lotników zniknie IP: 149.156.22.* 11.03.08, 07:48
        a dokladniej przy Plazie i juz wszystko bedzie wiadomo
    • owawa Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek 11.03.08, 08:30
      Czy ktoś gdzieś widział pełną listę nagrodzonych i wyróżnionych?
    • owawa Czy ktoś gdzieś widział pełną listę nagrodzonych? 11.03.08, 08:31
      Czy ktoś gdzieś widział pełną listę nagrodzonych i wyróżnionych?
    • Gość: Cała Prawda Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.autocom.pl 11.03.08, 09:50
      Projekt wygląda nieźle, ale uwierzę, że powstanie dopiero jak go
      wybudują.
    • Gość: M Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: 89.174.52.* 11.03.08, 09:57
      Rzeczywiscie ladny projekt. A nie dalo bys sie przyspieszyc
      inwestycji aby byla gotowa na poczatku 2012 roku aby mozna bylo
      pochwalic sie ja przed turystami przybywajacymi na EURO.
    • Gość: MM Re: Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.03.08, 10:16
      Wyglada prawie tak samo jak projekt sprzed dwoch lat bo za tamten byla
      odpowiedzialna ta sama fima :) Na dodatek projekt nie jest ich gdyz wtedy
      przerabiali go tylko na zlecenie pewnego zagranicznego architekta a wiec
      zostawiajac poprawiajac tylko projekt troche dalej wedlug mnie dopuscili sie
      zlamania praw autorskich :) smiech na sali. Choc nie zaprzeczam ze podoba mi sie
      ten projekt tak jak podobal mi sie poprzednio :)
    • Gość: A Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.wlan-114-137.betanet.pl 11.03.08, 17:22
      to nie w parku lotników a w "Parku rekreacji" tzw AWF po drugiej stronie alej
      Jana Pawła
    • Gość: FREJ Hala w Czyżynach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 18:57
      Ciekawe kiedy się odezwą pseudoekolodzy, próbujący wycyganić kasę przy każdej
      tego typu okazji, dyżurni zawsze protestujący miłośnicy Krakowa, którym
      absolutnie nic nigdy nie pasuje, czy się coś robi, czy też wręcz przeciwnie -
      nie robi, a także frustraci pilnujący, żeby przy każdej nadarzającej się okazji
      przywalić w Majchra...
    • Gość: mk Hala w Czyżynach jak katowicki Spodek IP: *.ksi-system.net 11.03.08, 22:39
      Litości!!!
      To jest tak strasznie brzydkie! Katowicki spodek to przy tym koszmarku arcydzieło! Co to wogóle jest? Budynek czy purchawka? Poduszka powietrzna? Tabletka ?
    • Gość: Precyzja na Czyżynach czy na Dąbiu? IP: *.76.classcom.pl 11.03.08, 23:12
      wydaje mi się, że ta hala będzie jednak bliżej Dąbia niż Czyżyn, bo to przecież
      obok Plazy ma być
      • Gość: alladyn elewacje - fikcja IP: *.chello.pl 12.03.08, 14:06
        tani chwyt marketingowy z tymi obrazami wyświetlanymi na całej elewacji - nie ma
        takiej realizacji na świecie - to mam uwierzyć ze w krakowie powstanie?
        zbyt skomplikowana rzecz - te obrazy wyświetlane na całej elewacji , ... musieli
        by mieć 30 projektorów kinowych o wiekszym kontraście niz w kinie - abstrakcja i
        tania sztuczka, a jak to bedzie wyglądało bez tych obrazów na elewacji ? :) ....
        ....
    • Gość: RUDYNIECZERWONY właściwy kierunek IP: 83.238.175.* 13.03.08, 12:00
      TAKIE OBIEKTY ORAZ WIELKIE PROJEKTY DLA HUTY Są JAK NAJBARDZIEJ POżąDANE .BRAWO!!!
    • Gość: Z Katos Bez względnie Ka-ce nie mają szans :( IP: *.chello.pl 19.10.08, 05:22
      Jak powstanie opisywana hala to imprezy się odbywać będą w Kr-wie.
      Spodek zobaczy dopiero co oznacza PUSTKA!! Historia komunistyczna
      nic nie znaczy(nie liczą się historyczne Metalmanie, liczy się
      DZIŚ). Był dobry, bo był jedyny. Powstaną nowoczesne zostanie
      ostatni :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka