Dodaj do ulubionych

Komu oddamy jeden procent serca

IP: *.ghnet.pl 23.04.08, 23:14
A ja na złość homofobom oddam ze swoją dziewczyną 1 procent na
kampanię przeciw homofobii:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jak w treści Re: Komu oddamy jeden procent serca IP: *.chello.pl 24.04.08, 00:23
      Krystian głupek do kwadratu
    • mulla_komar Ja oddam panu premieru Tusku! 24.04.08, 09:35
      A on to juz madrze pomnozy i rozdzieli pomiedzy biednych i potrzebujacych.
    • Gość: m_q Re: Komu oddamy jeden procent serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 10:19
      > A ja na złość homofobom oddam ze swoją dziewczyną 1 procent na
      > kampanię przeciw homofobii:)

Twoje pieniądze - Twoja decyzja. Chcesz finansować wygodne życie
      Biedronia - finansuj...
    • Gość: krakus Ja oddam jeden procent na Fundację Piotra Skargi IP: *.kolornet.pl 24.04.08, 13:57
      niech walczą z propagowaniem dewiacji na ulicach Krakowa.
      • Gość: Irek Re: Ja oddam jeden procent na Fundację Piotra Ska IP: *.chello.pl 02.05.08, 23:20
        Ja zaś poważnie. Jestem przeciwny wszelkim formom żebractwa.
        Większość podatników ciężko pracowała lub pracuje na utrzymanie instytucji, do których należy opieka nad chorymi i upośledzonymi.
        Do wielu - nazbyt wielu - podatków dochodzi jeszcze ten.
        A państwo uprawia rozdawnictwo lub trwonienie tej wspólnej kasy na wydatki aprobowane przez większość nader mało rozgarniętych posłów i pożal się boże senatorów - co widać z ustaw wymagających rozlicznych poprawek oraz innych pomysłów nawiedzonych.
        Doszło do tego, że na zabieg idzie się z własną strzykawką, a coraz częściej z osobiście zakupionym lekiem. Chorzy poważnie modlą się zapewne o zdrowie dla Jurka Owsiaka. Matki chorych dzieci ucząc je modlitwy do anioła stróża także być może dodają jakieś westchnienie w jego intencji.
        Skoro jest jak jest - ja też adresowałem mój 1%. Ale tak nie powinno być! To jest istotnie groźna dewiacja, takie przyzwolenie na żebractwo. Z ulicy się je przepędza, a państwo i kościół błogosławią inne formy tego samego. Sami wysocy funkcjonariusze państwa i inni dostojnicy się nie dzielą swoimi wysokimi dochodami tak, jakby tego wymagało miłosierdzie czy zwykła litość. Przerzucają to na ludzi wrażliwych, zwykle biednych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka