chris30 29.04.08, 22:02 Posłowie PiS, którzy stają murem za Majchrowskim, to musiał być naprawdę piękny widok. Dlaczego fotografa przy tym nie było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu... IP: *.centertel.pl 29.04.08, 22:04 Brawo Panie Prezydencie ! Tak trzymać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.gprs.plus.pl 29.04.08, 22:31 Acha , tak trzymać ? Z Janem T. i innymi ? A kto to jest , prezydent Majchrowski ? Czy w świetle obowiązujących przepisów różni się od innych , wielu prezydentów miast ? Czemu takie mecyje ? Był i odejdzie , i po ptokach . Zostanie po nim wspomnienie pokoju w Motelu Krak i pewnie jeszcze coś i o co tra wrzawa ? Przyjdzie inny i tyle . A tu takie wielkie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.crowley.pl 30.04.08, 08:28 Jak trzymać? Broni się jak może - jeżeli upadnie całkiem Euro 2012 w Krakowie to przede wszystkim zostałby on obwiniony a teraz jest inny winny - Tusk. heheheheh najlepiej to obrócić kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowaniec Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.chello.pl 12.05.08, 10:00 Nie jestem fanem P.Majchrowskiego ale co prawda to prawda. Prosze słuchać radia i oglądać programy telewizyjne gościu Henry. No chyba ,że jest Pan jego osobistym przeciwnikiem.To sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu... IP: *.fema.krakow.pl 29.04.08, 22:05 Platformo! Popraw się! Głosowaliśmy na Ciebie! Eliminuj ze swojego grona oszołomów w stylu Gowina! Walczcie o dobro Krakowa!!! Wywalcie fatalnych ministrów: Hall, Kudrycką, Ćwiąkalskiego. Władzę, którą uzyskaliście naprawdę ciężką pracą przecież możecie stracić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar G... mnie obchodzi, kto z kim ! IP: *.ghnet.pl 29.04.08, 22:43 Ważny jest Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.chello.pl 29.04.08, 22:45 Widze że ten Majchrowski sprytny jest, wiedział że PO da kase na stadion, jak mówił minister sportu. Wiec zrobił wielką aferę oskarżająć PO, ze nie chce dać kasy do Krakowa, i wysłał list do Tuska. A teraz jak Tusk da obiecaną wcześniej kasę to Majchrowski będzie głosił że to dzięki niemu jest ta kasa. Całkiem sprytne oczernił po i wybielił siebie, a wiekszosć mieszkańców Krakowa pewnie sie da nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.chello.pl 30.04.08, 08:33 no właśnie , a to dzięki Tuskowi , bo to honorowy polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.kolornet.pl 29.04.08, 22:56 Po raz pierwszy popieram Majchrowskiego. Panie Raś i inni wazeliniarze, kończcie Waś wstydu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Od kiedy Tusko-matoł jest rzetelny? IP: *.kolornet.pl 29.04.08, 23:09 Majchrowski to komuch-partacz... ale rzetelności Tusko-matoła nie trzeba podwazać... widać ją codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaszcze u Rubika Re: Walcz Majchrowski, walcz! IP: *.ghnet.pl 29.04.08, 23:38 może wreszcie zrobisz coś pożytecznego dla tego miasta, chociaż, że chyba już dla każdego jest oczywiste, że zaczęła się kampania prezydencka, która a jakże by inaczej przy bezbronnej naiwności panów z PO wygra prof. Jacek Majchrowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendozol Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.ghnet.pl 29.04.08, 23:43 ale przecież były inne dyżurne mendy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wersal Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.markom.krakow.pl 30.04.08, 05:09 Brawo Prezydencie! Nie przejmuj się partyjnymi wrzaskami, Kraków jest od nich ważniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ttutejszy Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 06:14 Oj tak, pisowcy w obronie Majchrowskiego ( którego jeszcze niedawno mieli za największego wroga i pewnie nadal mają, ale PO jest widac większym wrogiem ) to musiało wyglądać. hmmmmm oryginalnie. Też bym to sam zobaczył. Ciekawe jak długo będą bronić pana prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Czy Tusk przeprosi prof. Majchrowskiego? IP: *.autocom.pl 30.04.08, 06:54 Prezydent miałrację ujawniając zamiary P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PO Tylko frajer siedzi cicho na d., gdy go okradają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:14 A Tusk ma na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tusk celowo działa na szkodę Krakowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:25 Rudy Lis, na którego głosowałem nie raz, odsuwa Kraków na boczny tor, bo wyprzedza w wyścigu do EURO 2012 Gdańsk. Zachowanie Tuska w tej sprawie to korupcja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. 30.04.08, 07:26 Jeszcze kilka tygodni i rozwiąże sie problem z liczbą wałęsających się psów po Krakowie... Wszystkie będą wisieć na...Majchrowskim. Wszyscy tzw. "przeciwnicy polityczni" za wszystko obwiniają tego faceta (Majchrowskiego). Nawet tacy zażarci przeciwnicy PIS-iorów jak Popaprańcy Obywatelscy (PO), niczym Kaczyńscy chcą aby Majchrowski przeprosił Tuska za to, że ten ...nie chce dać pieniędzy Krakowowi. I dziwnym trafem, tenże Majchrowski jest wybierany na prezydenta Krakowa a sam Kraków ( wg FIFA ) jest...najlepiej w Polsce przygotowany do EURO-2012. Ależ musi mieć dojścia Majchrowski we władzach piłki europejskiej!!! Ludzie, czy my zawsze musimy obsrywać własne gnoiazdo (Kraków), własnych ludzi (majchrowski) w imię wyższych, wyimaginowanych celów ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-Ki Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: 195.150.133.* 30.04.08, 08:00 Mimo że nie jestem fanem Pana Prezydenta, to w tym wypadku stoję za nim murem! A co do posłów PiSu to w ogóle nie powinni sie odzywać, bo to z ich winy i z winy ich rządu Kraków znalazł się na ostatnim miejscu wśród miast-kandydatów do organizacji Euro. Nawet za Chorzowem! Czy tego już nikt nie pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xymena Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.devs.futuro.pl 30.04.08, 18:54 z ich winy nawet były ostatnio burze w Chinach i anomalie pogodowe w USA. A to że Kraków nie ma Euro 2012 to sprawka Majchowskiego i spółki z PO głównie Sularza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.chello.pl 30.04.08, 08:38 Powinna go przeprosić Nelly Rokita. Nadają , na tej samej częstotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Zarty? przeprosić za co?!i IP: *.n4u.airbites.pl 30.04.08, 10:01 O rany to i poseł Raś jest "lewym" krakowianinem? .I jak tu wytrwać przy sympatii do PO w sytuacji gdy PiS-owcy są lojalni, jakby nie było - dla naszego Prezydenta Majchrowskiego? Co się porobiło! ..i to z moich podatków tacy posłowie otrzymują wynagrodzenie-i to za to ze sa przeciwko mnie jako Krakusowi? -wstyd mi, że na takich posłów (!?) głosowałem w ostatnich wyborach samorządowych.W tej sytuacji niech to "nasze"PO wynosi do "warszawki".Przy nastepnych wyborach mam Was "panowie posłowie" z PO- z głowy.Chyba ,że przeprosicie nas wyborców za nagonkę na Prez.Majchrowskiego w przedmiotowym zakresie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Zarty? przeprosić za co?!i IP: *.eranet.pl 30.04.08, 10:06 jeśli w ostatnich wyborach samorządowych głosowałeś na posłów..., to gratuluję rozumu!!! Nie głosuj więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter Re: do "janka" IP: *.n4u.airbites.pl 30.04.08, 10:19 Masz racje -poprawię się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Zarty? przeprosić za co?!i IP: *.chello.pl 30.04.08, 11:30 Właśnie w tym rzecz, że niektórzy politycy skaczą ze stołka na stołek, jakby nie wiedzieli czego naprawdę chcą. Wybierasz radnego na 4 lata, ale on ma w nosie mandat od Ciebie i już po dwóch próbuje wcisnąć się do parlamentu. W drugą stronę podobnie i dobrze, że Szczypiński dostał za to od krakowian po nosie. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to gratuluję. Niech sobie głosuje więcej! Wybory każdej wiosny! Tylko niech sam płaci za tą zabawę. Mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Zarty? przeprosić za co?!i IP: *.eranet.pl 30.04.08, 14:32 Gościu ar, chyba coś ci się miesza. Szczypińskiemu dostało się od krakowian zupełnie za co innego, bo radnym nigdy nie był!! Poseł Raś w poprzedniej kadencji był posłem. Prezydent Majchrowski był kiedyś wojewodą. O czyim skakaniu po stołkach mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.eranet.pl 30.04.08, 10:03 Tuska mam gdzieś. Ale Majchrowski kręci nim jak chce. Gdy tamten zapewnia o rządowym dofinansowaniu Majchrowski mówi, że czy będą pieniądze z Warszawy, czy nie, to i tak on zbuduje stadion Wisły. Nie dodał tylko, ile jeszcze musi minąć kadencji! Na takie dictum, na miejscu Tuska nie dałbym Majchrowskiemu ani grosza! A teraz zatroskany włodarz Krakowa podnosi larum, że Tusk nie daje pieniędzy. Bo ma dać teraz i już! Nie w czerwcu, ale teraz! Bo Jacek Majchrowski tak chce. Kręci Tuskiem i kręci nami! A wybory tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: do "kuby" IP: *.n4u.airbites.pl 30.04.08, 10:15 "Pije kuba do jakuba"- oj "kuba przenieś się do W-wy.Widać żeś nie KRAKUS- kiego grzyba chcesz od Majchrowskiego w sytuacji gdy chodzi o patriotyzm lokalny- to kogo popierasz? -Warszawę? a może i Legie W- wę-też? w/g Ciebie to"Kopernik był kobietą- a moze i Curie Skłodowska też"?.Chyba sie pogubiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: do kibica IP: *.eranet.pl 30.04.08, 14:37 Co ty bredzisz kibicu jeden. Żeby nie wiem ile pieniędzy warszawka dałą majchrowskiemu zmarnuje każde. I będzie opowiadał, że potrzebuje jeszcze jednej kadencji, bo go skrzywdził rząd, platforma, pis, radni lub... kibice. Kibicuj dalej, tylko nie bredź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: do kibica IP: *.chello.pl 30.04.08, 16:07 Przecież Tusk nie daje swoich pieniędzy Majchrowskiemu , tylko państwowe (czyli nasze również) ma dać miastu , a nie Majchrowskiemu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera IP: *.chello.pl 12.05.08, 10:08 Kuba - szkoda żeś głupi i zabierasz głos. Weź kij i po głowie się bij. Tu tumanescu nie chodzi o Majchrowskiego tylko o nasze - moje miasto a nie o Twoją pipidówke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julian Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.eranet.pl 30.04.08, 10:14 Tusku kochany, nie dawaj Majchrowskiemu ani grosza. Wszystko zmarnuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.ghnet.pl 30.04.08, 10:56 Wrocław 110 mln zł, Gdańsk 144 mln zł, Poznań 88 mln zł, a Warszawa na narodowe centrum sportu 1 mld 200 mln zł. To jest prawo i sprawiedliwosc po POlsku bo inni sa Polacy we Wrocku inni w Poznaniu a inni w Łodzi a wawce nadludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Tylko Kracik! IP: 195.42.249.* 30.04.08, 11:25 Dzisiaj pyskówkami nic się nie zdziała, trzeba lobbować, jeździć, prosić, sprzedawać miasto. Takie realia i nie można się na to obrażać. Niestety nasz prezydent wszystko co mógł to zaprzepaścił a teraz próbuje zwalać na innych (PIS, PO) i idzie na wojnę z kolejnym rządem. Znowu Kraków na tym straci!!!. To jest gość z innej bajki. A jeżeli platforma nie potrafi wybrać najlepszego kandydata (bo tam rządzi Sularz-zezio) to trzeba zorganizować KOMITET OBYWATELSKI STANISŁAWA KRACIKA i zacząć kampanię. Tylko on może z tym komuchem wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propo Tusk sobie sam zaszkodził, bo knuje po cichu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:27 POsłom krakowskim brakuje rozumu, skoro wierzą na słowo Tuskowi i schetynie, którzy z kolei im już nie raz dali wyraz braku zaufania. Panowie posłowie nasi-korzystajcie ze swoich głów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus. Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.chello.pl 30.04.08, 12:39 hahah, wreszcie prezydent Majchrowski prawdę powiedział, od razu z tego powodu robi mu sie problemy. nie ładnie Jakby obwinił Millera, Marcinkiewicza czy Kaczyńskiego nie było by takiego zamieszania. Na tym przykładzie widać że w Polsce nie ma Demokracji i wolności słowa. A TUSK niech zacznie spełniać wreszcie te obietnice które złożył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: krakusie IP: *.eranet.pl 30.04.08, 14:49 Krakusie! Proponuję byś spisał sobie obietnice, które pan Majchrowski wygłaszał przed sześciu i przed dwoma laty i.. zaczął rozliczać go za nie. Zamiast działąć już przez 6 lat szuka winnych dlaczego jeszcze nie spełnił swoich obietnic. O Tusku pogadamy za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: krakusie IP: *.chello.pl 30.04.08, 16:12 Dlaczego za jakiś czas ? Tusk przy korycie jest od lat. Można go już teraz rozliczyć i posadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >I< Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.net.autocom.pl 30.04.08, 13:29 Ja nie wiem czemu Pan Prezydent Majchrowski miłaby przepraszać Premiera. Postapił bardzo słusznie i w interesie naszego miasta. Skoro dotychczasowe rozmowy (których de facto ze strony rządu zarówno PIS jak i PO wiele nie było) nie przyniosły oczekiwanych skutków to prof. majchrowski "puścił z grubej rury" i bardzo dobrze zrobił. Oby tak dalej Panie Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: do "I" IP: *.eranet.pl 30.04.08, 14:56 Jeśli - jak sobie życzysz, "I" - Pan Prezydent w interesie naszego miasta dalej tak będzie "puszczał z grubej rury", to atmosfera w Krakowie jeszcze bardziej się zagęści. Nie wystarczy, że z rury puszczają samochody w korkach? Gratuluję gustu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.autocom.pl 30.04.08, 14:06 A za co,bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapis Czy prezydent Majchrowski przeprosi premiera Tu.. IP: *.eranet.pl 30.04.08, 14:16 Tuska mam w... głębowim poważaniu, ale dawać pieniądze Majchrowskiemu to je zmarnować. Jaki stadion on zbuduje, gdy jego największy budowniczy Jan T. od kilku miesięcy tłumaczy się w prokuraturze z korupcji, molestowania seksualnego pracowniczek i z czegoś jeszcze. A ten z wykształcenia leśnik od zarządu cmentarzy, chwilowo odpowiedzialny za zarządzanie drogami w mieście prowdził w imieniu miasta inwestycje na stadionie Wisły, w podziemiach Rynku i na wielu innych dziwnych "drogach". Prezydent obiecuje, że namówi Jana T., by ten dobrowolnie odszedł z pracy. Ha! Ha! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś