ju.st 07.05.08, 18:08 Czy ktoś z Was zna dobrego architekta wnętrz z Krakowa, który ma fajne pomysły, nie stara się za wszelką cenę narzucić swojej wizji, no i jeszcze nie jest nastawiony tylko na kasę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferro Re: Aranżacja wnętrz IP: *.eurocom.olkusz.pl 07.05.08, 21:50 Ja mam fajne pomysły, nie narzucam swojej woli , nie patrzę na kasę i nie jestem niestety architektem, proszę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wind-eye Re: Aranżacja wnętrz IP: *.gemini.net.pl 08.05.08, 18:17 www.interiorstudio.pl/ :) sprawdzony przez nas i naszych znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
bohemia1 Re: Aranżacja wnętrz 12.05.08, 15:23 Może spróbuj również zajrzeć na Festiwal Wnętrz - będzie w Krakowie, Warszawie, Poznaniu i Gdańsku. Będą spotkania z architektami za darmo (seminaria), więc może tam też kogoś znajdziesz godnego uwagi. Link do strony: www.festiwalwnetrz.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lion200 Re: Aranżacja wnętrz IP: *.citynet.pl 15.05.08, 20:57 biuro@mmbp.pl - koleś robi dobre projekty, przed kazdym projektem chce sie spotkac z klientem, prosi o zdjecia istniejacego mieszkania , zadaje mnostwo pytan, stara sie poznac klienta, jakei ma nawyki , przyzwyczajenia... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś