trudny2002 12.09.03, 11:29 Piątek, Pogoda i jakoś Pić się chce...i sPotkałby człek drugiego człeka... tylko chyba trzeba Poczekać... Pozdrawiam mimo Pażdziernikowej pogody choć miesiąc Poprzedzający... Ponury ale trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Wszystko na 'pe'... 12.09.03, 11:30 A i jeszcze gdzież jest ten gPh, i Pic i Polo, i Peteen, i Pan skks, i Pani Wodnik i przewesoły tripis...i cała reszta na "pe"... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wszystko na 'pe'... 12.09.03, 11:39 wodnik i tripis na wakacjach. niech im deszcz lekkim będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wszystko na 'pe'... 12.09.03, 11:40 Sa wakacje nie zawsze wesołe... Ale i sa miejsca gdzie nie pada...no czasem , a częściej paść można i bez deszczu. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wszystko na 'pe'... 12.09.03, 11:45 trudny2002 napisał: > Sa wakacje nie zawsze wesołe... > Ale i sa miejsca gdzie nie pada...no czasem , a częściej paść można i bez > deszczu. deszczowe poranki nastrajają do hulanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Wszystko na 'pe'... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 11:51 dobrze, ze pada....Mozna sie zaszyc z winem, Puszczas sobie muzyke, Pic wino i Postowac (nie pomstowac). Parasola nigdy nie mialam.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph skoro na p to jest i praca. 12.09.03, 11:59 a jak patrzę za okno, to mnie Bogumił Niechcic ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Wszystko na "pe"... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 12:26 ...i wierz tu facetowi!!! Trudny!!! A o Pieknej Kobicie juz zywcem zapomniales:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Wszystko na "pe"... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 12:57 Badz pozdrowiony powabny giepeghu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wszystko na "pe"... 12.09.03, 13:11 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Badz pozdrowiony powabny giepeghu :) powabny? może to zbyt emocjonalne określenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Wszystko na "pe"... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 14:53 Wiem, ze ten powab to troche na wyrost - ale chcialam ci sprawic prosta, meska przyjemnosc....wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wszystko na "pe"... 12.09.03, 15:17 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Wiem, ze ten powab to troche na wyrost - ale chcialam ci sprawic prosta, meska > > przyjemnosc....wrrrrrrrrrrrrrrrrrr o tak. zwłaszcza tym warczeniem na końcu. aż mi się włosy na karku zjeżyły.. Odpowiedz Link Zgłoś