krzychut 29.05.08, 19:38 a peronowy kryptogej się odezwie: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5259110,Gosiewski_wnioskuje__Ukarac_Palikota_za__kryptogejow_.html A zdjęcie z orłem jest supcio! Autor! Autor! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Uderz w stół 29.05.08, 20:40 Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi..gadaja ludzie - a tu masz - prawda w oczy kole...:) gosia a zdjęcie rzeczywiście cudo....cudeńko , no palce lizać...coś mi się zdaje , że "obiektyw" nie przepada za Gosiewskim :) g Odpowiedz Link Zgłoś
cykunia Re: Uderz w stół 29.05.08, 23:21 gosia.43 napisała: > > Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi jakich krytyk ? powiedzieć o kimś, że to gej, to krytyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Krypto? 30.05.08, 00:26 Nnno - może. Jestem jednak dobrej myśli, bo brak władzy zaskoczył ich na dłużej. Zasadniczo wszyscy już zapomnieli o ich największych głupstwach a dalej publika rzyga na PiS. Poniekąd samoistnie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Krypto? 30.05.08, 00:40 "Po dwóch latach prezydentury na Lecha Kaczyńskiego chciałoby głosować ledwie 8 proc. Polaków. Za dobrego kandydata uważa go tylko 22 proc., za złego 71 proc. i w tej niechlubnej klasyfikacji wygrał jedynie z bratem, którego odrzuca 78 proc. Polaków. Prezydenta popierają głównie starsi i mniej wykształceni. Wśród ludzi w wieku 25-39 lat dostałby 4 proc. głosów, podobnie głosowaliby na niego, profesora prawa, ludzie z wyższym wykształceniem." Miodzio. H. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike zasłyszane na kleparzu: 30.05.08, 10:42 dwie starsze przekupki na starym kleparzu: "- ładny ten chłopak -no. to pedał jest -pedałek? i ten drugi też? no to pedałki są!" dodam, ze było to mówione z wyczuwalna sympatią! Odpowiedz Link Zgłoś
gph buhehe 30.05.08, 10:45 tak to lud oswaja fascynującą dezintegrację zmysłowego poznania :DDD Odpowiedz Link Zgłoś