Dodaj do ulubionych

Czy trudno się dostać do Ignatianum?

30.05.08, 10:38
Witam, czy mam szansę z tzw. "starą maturą" dostać się do Ignatianum. Mam już
37 lat, odchowane dzieci, i chciałabym zrobić coś dla siebie. Myślę o kierunku
pedagogicznym (praca socjalna )może nie jestem jeszcze za stara? :)
Obserwuj wątek
    • ajka5678 Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? 30.05.08, 20:49
      Nie jest to wielkim problemem. Ale potem trzeba sie jeszcze utrzymać na tej
      uczelni. Myslę, że systematyczność i wola wytrwania wystarczają. Tak jak
      wszędzie. Zyczę powodzenia
      • Gość: anka Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.gemini.net.pl 31.05.08, 08:45
        Łatwo się dostać i jeszcze łatwiej skończyć.
        • Gość: janina Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.mp1.dr.home.nl 05.06.08, 23:17
          Mnie tez sie wydawalo, że latwo, ale co rusz okazuje sie , że ktos
          ze znajomych sie na ta uczelnie nie dostaje.
          Nie wiem czemu, nie drazylam tego nieprzyjemnego dla tych osob
          tematu.
          A co do utrzymania sie na uczelni, to jak ja studiowalam 5 lat temu
          to byl ten sam poziom trudnosci na Ignatianum co na UJ. Obie te
          uczelnie skończylam bez problemow.
          • Gość: Kaja Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 19:01
            jestem starsza od Cibie i ze stara matura dostalam sie na Ignatianum
            2 lata temu,uczelnia przyjazna studentom-ja osobiscie polecam!
            • zolinkaa Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? 07.06.08, 18:36
              ignacjalnum, ksw
              • Gość: heh Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.chello.pl 08.06.08, 11:19
                to samo uj, agh, uek i awf tez.. :)

czcze gadanie.
    • Gość: lejjkee Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:41
      dziwne ,że ksw łatwo skończyć .
      moja kolezanka nie obroniła pracy magisterskiej tam bo z nerwów nie
      umiala powiedzieć jakiejs teorii...i niestety na tym jednym wydziale
      nie obronilo aż 5 osób a mówi sie ze łatwo skonczyć i praca mgr.to
      formalnośc
      to ja studiuje dziennie na ujocie i nie zdarzyło sie jeszcze by u
      nas ktoś oblał magisterke na wydziale.
      • Gość: anka Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.gemini.net.pl 10.06.08, 22:09
        Na UJ są madrzejsi i lepiej przygotowani studenci. na tej jak tak
        piszesz waszej sorbonie nie przygotują studenta , niczego nie
        wymagają, a na egzaminie magiserskim naga prawda wychodzi i nic nie
        mozna schować pod dywan bo komisja siedzi.
    • Gość: moze Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.chello.pl 11.06.08, 11:42
      i masz, ale jeśli chcesz iść na studia nie z racji tego, że to twoje hobby, a w celu późniejszych zarobków - odradzam. idź lepiej do jakiegoś medycznego studium policealnego (technik farmaceuta, technik dentystyczny..) - jest praca dobrze płatna po tym
      • globuss9 Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? 12.06.08, 17:07
        Wszystkim bardzo dziękuje, czasem myślę, że sama nie wiem czego chcę, faktycznie może studium policealne byłoby lepsze, ciągle nad tym rozmyślam...
        • Gość: janina droga anko IP: *.mp1.dr.home.nl 24.06.08, 15:41
          Po twojej arogancji i głupocie wnioskuje , ze ty nie skonczylas
          zapewne zadnej "Sorbony".
          • Gość: regina Re: Gdzie można się elektronicznie zarejestrować?! IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 18:07
            na stronie UJ czy też Akademii Rolniczej moża sie zarejestrować elektronicznie na studia a na Ignatianum nie ma czegoś takiego...więc jak mam to zrobić?
            • Gość: ewa Re: Gdzie można się elektronicznie zarejestrować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:59
              zeby sie zarejestrowac,trzeba tam osobiscie jechac (ale termin juz
              minal)
            • Gość: ewa Re: Gdzie można się elektronicznie zarejestrować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:37
              rejestracja jest na miejscu
          • Gość: regina ignatianum jest nienormalne IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 18:01
            mają pełno niepotrzebnych przedmiotów religijnych i w dodatku na ich stronie nie ma elektronicznej rejestracji...ciekawe jak tam ludzie mają iść jak nawet nie mogą sie zarejestrować ;]
            • Gość: dmuchawcelatawce Re: ignatianum jest nienormalne IP: *.mp1.dr.home.nl 11.07.08, 19:01
              Cała uczelnia jest nienormalna a jedna regina jest normalna.
              Tak ci strasznie zależy na studiowaniu na tej uczelni, że nawet się
              do niej osobiscie nie pofatygujesz?
              A kto ci karze studiowac na tej uczelni religijne kierunki. Najpierw
              skończ szkole srednia ... jak dasz rade!
              • Gość: nadzieja Re: ignatianum jest nienormalne IP: *.mp1.dr.home.nl 15.09.08, 23:45
                Polecam Ignatianum. Za granica (Europa Zachodnia) uznaja w pelni
                dyplomy magisterkie z tej uczelni. O co ciezko jak chodzi o inne
                uczelnie, w tym te tzw. "dobre".
                • Gość: nadzieja Re: ignatianum jest nienormalne IP: *.mp1.dr.home.nl 15.09.08, 23:49
                  Ps. cala Europa Zachodnia ceni szkoly i uczelni katolickie bardziej
                  niz jakiekolwiek inne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka