globuss9 30.05.08, 10:38 Witam, czy mam szansę z tzw. "starą maturą" dostać się do Ignatianum. Mam już 37 lat, odchowane dzieci, i chciałabym zrobić coś dla siebie. Myślę o kierunku pedagogicznym (praca socjalna )może nie jestem jeszcze za stara? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajka5678 Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? 30.05.08, 20:49 Nie jest to wielkim problemem. Ale potem trzeba sie jeszcze utrzymać na tej uczelni. Myslę, że systematyczność i wola wytrwania wystarczają. Tak jak wszędzie. Zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.gemini.net.pl 31.05.08, 08:45 Łatwo się dostać i jeszcze łatwiej skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.mp1.dr.home.nl 05.06.08, 23:17 Mnie tez sie wydawalo, że latwo, ale co rusz okazuje sie , że ktos ze znajomych sie na ta uczelnie nie dostaje. Nie wiem czemu, nie drazylam tego nieprzyjemnego dla tych osob tematu. A co do utrzymania sie na uczelni, to jak ja studiowalam 5 lat temu to byl ten sam poziom trudnosci na Ignatianum co na UJ. Obie te uczelnie skończylam bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 19:01 jestem starsza od Cibie i ze stara matura dostalam sie na Ignatianum 2 lata temu,uczelnia przyjazna studentom-ja osobiscie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? 07.06.08, 18:36 ignacjalnum, ksw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.chello.pl 08.06.08, 11:19 to samo uj, agh, uek i awf tez.. :) czcze gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejjkee Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:41 dziwne ,że ksw łatwo skończyć . moja kolezanka nie obroniła pracy magisterskiej tam bo z nerwów nie umiala powiedzieć jakiejs teorii...i niestety na tym jednym wydziale nie obronilo aż 5 osób a mówi sie ze łatwo skonczyć i praca mgr.to formalnośc to ja studiuje dziennie na ujocie i nie zdarzyło sie jeszcze by u nas ktoś oblał magisterke na wydziale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.gemini.net.pl 10.06.08, 22:09 Na UJ są madrzejsi i lepiej przygotowani studenci. na tej jak tak piszesz waszej sorbonie nie przygotują studenta , niczego nie wymagają, a na egzaminie magiserskim naga prawda wychodzi i nic nie mozna schować pod dywan bo komisja siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? IP: *.chello.pl 11.06.08, 11:42 i masz, ale jeśli chcesz iść na studia nie z racji tego, że to twoje hobby, a w celu późniejszych zarobków - odradzam. idź lepiej do jakiegoś medycznego studium policealnego (technik farmaceuta, technik dentystyczny..) - jest praca dobrze płatna po tym Odpowiedz Link Zgłoś
globuss9 Re: Czy trudno się dostać do Ignatianum? 12.06.08, 17:07 Wszystkim bardzo dziękuje, czasem myślę, że sama nie wiem czego chcę, faktycznie może studium policealne byłoby lepsze, ciągle nad tym rozmyślam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina droga anko IP: *.mp1.dr.home.nl 24.06.08, 15:41 Po twojej arogancji i głupocie wnioskuje , ze ty nie skonczylas zapewne zadnej "Sorbony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina Re: Gdzie można się elektronicznie zarejestrować?! IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 18:07 na stronie UJ czy też Akademii Rolniczej moża sie zarejestrować elektronicznie na studia a na Ignatianum nie ma czegoś takiego...więc jak mam to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie można się elektronicznie zarejestrować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:59 zeby sie zarejestrowac,trzeba tam osobiscie jechac (ale termin juz minal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie można się elektronicznie zarejestrować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:37 rejestracja jest na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina ignatianum jest nienormalne IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 18:01 mają pełno niepotrzebnych przedmiotów religijnych i w dodatku na ich stronie nie ma elektronicznej rejestracji...ciekawe jak tam ludzie mają iść jak nawet nie mogą sie zarejestrować ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmuchawcelatawce Re: ignatianum jest nienormalne IP: *.mp1.dr.home.nl 11.07.08, 19:01 Cała uczelnia jest nienormalna a jedna regina jest normalna. Tak ci strasznie zależy na studiowaniu na tej uczelni, że nawet się do niej osobiscie nie pofatygujesz? A kto ci karze studiowac na tej uczelni religijne kierunki. Najpierw skończ szkole srednia ... jak dasz rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: ignatianum jest nienormalne IP: *.mp1.dr.home.nl 15.09.08, 23:45 Polecam Ignatianum. Za granica (Europa Zachodnia) uznaja w pelni dyplomy magisterkie z tej uczelni. O co ciezko jak chodzi o inne uczelnie, w tym te tzw. "dobre". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: ignatianum jest nienormalne IP: *.mp1.dr.home.nl 15.09.08, 23:49 Ps. cala Europa Zachodnia ceni szkoly i uczelni katolickie bardziej niz jakiekolwiek inne. Odpowiedz Link Zgłoś