Gość: Jovanqa IP: *.nm.e-zet.pl 31.07.08, 21:08 I oto chodziło. Inne buty też by się komponowały,ale w sumie bezbłędnie ubrany chłopak. Oby takich więcej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini666 Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.r-ce.pl 31.07.08, 21:32 no to mi sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.ghnet.pl 31.07.08, 21:44 faaaajny, troche spodnie sie rozchodza w rozporku ale gdzie ja patrze ;)torba nie jakas znowu fantazyjna ale krawat swietny. szkoda ze artykul taki taki. nazestawial sie chlopak kolorow oj nazestawial. A marka nazywa sie Jack & Jones. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 02:46 Jack Jones? Chyba Jack & Jones, która to zresztą nazwa widnieje na torbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.76.classcom.pl 01.08.08, 09:25 Dla Gabrieli ciekawie = w zbyt ciasnych spodniach. Dobrze, że ten delikwent przynajmniej nie wygląda na anorektyka, jak większość chłopców na jej blogu, chociaż i tak wszyscy wyglądają jakby mieli wspólna szafę. Może by tak dla odmiany pokazać coś INNEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darn Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 18:56 Ble, jak zwykle się czepiacie i doszukujecie się dziury w całym. Skoro jesteście przekonani, że potraficie znaleźć kogoś fajniej ubranego to załóżcie sobie blog z moda uliczną. Może przestaniecie psioczyć gdy zobaczycie, że to nie takie łatwe. Podoba mi się, bardzo mi się podoba. Muszę przyznać, że szczególnie torba (nie widziałam jeszcze mężczyzny z tak dużą torbą) i krawat (to ścięcie) przypadły mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepialska Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:38 A coz Ci tak przeszkadza czepianie sie? Autorka sama napisala jedno zdanie o wzbudzaniu kontrowersji, wiec powinna sie cieszyc, ze komus sie chce pisac, ze cos mu sie nie podoba. Zawsze lepiej napisac jakas opinie niz... nie napisac zadnej. "0 komentarzy" pod artykulem wygladaloby dosyc zalosnie. Krawat w porzadku, koszula ok. Spodnie mnie nie przekonuja; buty jak buty, torba krzyczy, że jest produktem marki Jack & Jones - osobiście wolę ubrania, które informują o swoim pochodzeniu niezbyt dużym logiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa8 Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:45 Wszystko oprócz spodni u Marcela podoba mi się.Ale może ja się na modnych spodniach nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini666 Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.r-ce.pl 02.08.08, 09:55 zdecydowanie sie nie znasz. spodnie sa swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evandro Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:36 jak typek z Trainspottingu. Coś takiego było modne już kiedyś, rurki, trampki u facetów, często tak się ubierali ludzie z marginesu, jakieś ćpunki aczkolwiek ciekawie to wygląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 20:33 no ćpunki, ćpunki. Na kazdym pokazie teraz kilka kopii Iana Curtisa chodzi. A pan ze zdjecia jakby zywcem od Paula franka. prawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udar Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:48 Jak dla mnie to raczej dość pospolity imaż, ostatni często widywany, a jeżeli chodzi o zestawienie kolorów jakoś nie jest powalające, poprawne może tak, ale nie powalające, z tłumu może go wyróżniać w sumie torba, ale zrobił by jeszcze większą furorę jak by ja założył na głowę:P Pozdrawiam wszystkie krakowskie FASHION VICTIMS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: 213.192.70.* 12.08.08, 00:03 A mi sie podoba koszula i buty. torba zdecydowanie nie, ale to dlatego ze ogolem nie lubie duzych toreb, tak u kobiet jak i mężczyzn. spodnie ogolem jak na moj gust za ciasne, jednak musze przyznac, ze skoro Marcel tak lubi, to wybral je ze smakiem, bo pasują do wizerunku (choc, jak juz pisalem, "szersze" by wygladaly na lepiej). krawat to mi nie lezy jakos :) ale ogolem calkiem dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.autocom.pl 12.08.08, 13:27 a Ty ogolem troche za ogolny ogolnie jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.range86-166.btcentralplus.com 12.08.08, 03:11 ohydne buty i absolutnie slaba, reklamowa torba. mozna wziac za darmo, zeby butelki nosic do skupu? tragedia NAPRAWDE - facet moze byc dobrze ubrany niekoniecznie wygladajac jak pajac, prawie_gej albo inny artysta ulicy no i kto pisze takie durne texty do Gazety?!?! promo HMa i veroMody? ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 08:25 Poza krawatem, przedstawiony chłopak jest ubrany tak jak nakazują wystawy sklepowe, po porstuu bardzo modnie, nic w jego stroju nie jest odkrywcze ani wyjątkowe, ubrany jest tak jak firma"J&J" chce żeby był ubrany. Spokojnie można spotkać w ciepły dzień co piątego faceta ubranego dokładnie tak samo. Z wszystkich zaprezentowanych tutaj osób, tylko kobiety wyróżniają się strojem, mężczyźni według mnie są pierwszymi lepszymi spotkanymi na ulicy, poza kilkoma wyjątkami, przykro mi z tego powodu bardzo, ale cóż zrobić, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klas Ścięty krawat, fantazyjna torba, nastepny.... IP: *.betanet.pl 15.03.09, 13:36 nieudany lans-bans, takie wielkie nic. Odpowiedz Link Zgłoś