Dodaj do ulubionych

Ścięty krawat, fantazyjna torba

IP: *.nm.e-zet.pl 31.07.08, 21:08
I oto chodziło. Inne buty też by się komponowały,ale w sumie bezbłędnie ubrany
chłopak. Oby takich więcej!
Obserwuj wątek
    • Gość: mini666 Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.r-ce.pl 31.07.08, 21:32
      no to mi sie podoba!
    • Gość: martyna Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.ghnet.pl 31.07.08, 21:44
      faaaajny, troche spodnie sie rozchodza w rozporku ale gdzie ja patrze ;)torba
      nie jakas znowu fantazyjna ale krawat swietny.
      szkoda ze artykul taki taki. nazestawial sie chlopak kolorow oj nazestawial. A
      marka nazywa sie Jack & Jones.
    • Gość: mm Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 02:46
      Jack Jones? Chyba Jack & Jones, która to zresztą nazwa widnieje na torbie.
    • Gość: heh Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.76.classcom.pl 01.08.08, 09:25
      Dla Gabrieli ciekawie = w zbyt ciasnych spodniach. Dobrze, że ten
      delikwent przynajmniej nie wygląda na anorektyka, jak większość
      chłopców na jej blogu, chociaż i tak wszyscy wyglądają jakby mieli
      wspólna szafę. Może by tak dla odmiany pokazać coś INNEGO?
      • Gość: Darn Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 18:56
        Ble, jak zwykle się czepiacie i doszukujecie się dziury w całym. Skoro jesteście przekonani, że potraficie znaleźć kogoś fajniej ubranego to załóżcie sobie blog z moda uliczną. Może przestaniecie psioczyć gdy zobaczycie, że to nie takie łatwe.

Podoba mi się, bardzo mi się podoba. Muszę przyznać, że szczególnie torba (nie widziałam jeszcze mężczyzny z tak dużą torbą) i krawat (to ścięcie) przypadły mi do gustu.
        • Gość: czepialska Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:38
          A coz Ci tak przeszkadza czepianie sie? Autorka sama napisala jedno zdanie o
          wzbudzaniu kontrowersji, wiec powinna sie cieszyc, ze komus sie chce pisac, ze
          cos mu sie nie podoba. Zawsze lepiej napisac jakas opinie niz... nie napisac
          zadnej. "0 komentarzy" pod artykulem wygladaloby dosyc zalosnie.

Krawat w porzadku, koszula ok. Spodnie mnie nie przekonuja; buty jak buty, torba
          krzyczy, że jest produktem marki Jack & Jones - osobiście wolę ubrania, które
          informują o swoim pochodzeniu niezbyt dużym logiem.
    • Gość: ewa8 Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 22:45
      Wszystko oprócz spodni u Marcela podoba mi się.Ale może ja się na
      modnych spodniach nie znam :)
      • Gość: mini666 Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.r-ce.pl 02.08.08, 09:55
        zdecydowanie sie nie znasz. spodnie sa swietne.
    • Gość: Evandro Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:36
      jak typek z Trainspottingu. Coś takiego było modne już kiedyś, rurki, trampki
      u facetów, często tak się ubierali ludzie z marginesu, jakieś ćpunki
      aczkolwiek ciekawie to wygląda ;)
      • Gość: martyna Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 20:33
        no ćpunki, ćpunki. Na kazdym pokazie teraz kilka kopii Iana Curtisa chodzi. A
        pan ze zdjecia jakby zywcem od Paula franka. prawie ;)
    • Gość: udar Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:48
      Jak dla mnie to raczej dość pospolity imaż, ostatni często widywany, a jeżeli
      chodzi o zestawienie kolorów jakoś nie jest powalające, poprawne może tak, ale
      nie powalające, z tłumu może go wyróżniać w sumie torba, ale zrobił by jeszcze
      większą furorę jak by ja założył na głowę:P
      Pozdrawiam wszystkie krakowskie FASHION VICTIMS.
      • Gość: Bigos Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: 213.192.70.* 12.08.08, 00:03
        A mi sie podoba koszula i buty. torba zdecydowanie nie, ale to dlatego ze ogolem
        nie lubie duzych toreb, tak u kobiet jak i mężczyzn. spodnie ogolem jak na moj
        gust za ciasne, jednak musze przyznac, ze skoro Marcel tak lubi, to wybral je ze
        smakiem, bo pasują do wizerunku (choc, jak juz pisalem, "szersze" by wygladaly
        na lepiej). krawat to mi nie lezy jakos :) ale ogolem calkiem dobrze :)
        • Gość: s Re: Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.autocom.pl 12.08.08, 13:27
          a Ty ogolem troche za ogolny ogolnie jestes...
    • Gość: luk Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.range86-166.btcentralplus.com 12.08.08, 03:11
      ohydne buty i absolutnie slaba, reklamowa torba. mozna wziac za darmo, zeby
      butelki nosic do skupu? tragedia
      NAPRAWDE - facet moze byc dobrze ubrany niekoniecznie wygladajac jak pajac,
      prawie_gej albo inny artysta ulicy
      no i kto pisze takie durne texty do Gazety?!?! promo HMa i veroMody? ehh...
    • Gość: gość Ścięty krawat, fantazyjna torba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 08:25
      Poza krawatem, przedstawiony chłopak jest ubrany tak jak nakazują wystawy
      sklepowe, po porstuu bardzo modnie, nic w jego stroju nie jest odkrywcze ani
      wyjątkowe, ubrany jest tak jak firma"J&J" chce żeby był ubrany. Spokojnie można
      spotkać w ciepły dzień co piątego faceta ubranego dokładnie tak samo. Z
      wszystkich zaprezentowanych tutaj osób, tylko kobiety wyróżniają się strojem,
      mężczyźni według mnie są pierwszymi lepszymi spotkanymi na ulicy, poza kilkoma
      wyjątkami, przykro mi z tego powodu bardzo, ale cóż zrobić, pozdrawiam!
      • Gość: klas Ścięty krawat, fantazyjna torba, nastepny.... IP: *.betanet.pl 15.03.09, 13:36
        nieudany lans-bans, takie wielkie nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka