Dodaj do ulubionych

Ortodonta.

IP: 24.153.18.* 12.01.02, 15:55
Czy ktos moze mi polecic gabinet zakladajacy stale aparaty? Jakie sa ceny? Ile
kosztuje aparat a ile pozniejsze wizyty? czy zakladaja aparaty mantowane od
wewnatrz? Chodzi mi o gabinety sprawdzone przez kogos. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Ortodonta. IP: *.chello.pl 12.01.02, 18:42
      Swietna specjalistka Wanda Konty-Gibinska przyjmuje na Prazmowskiego. zdaje sie
      ze numer 17 lub 15. poltora roku temu za aparat placilam ok 1.700 zl kolejne
      wizyty ok 50 zl co jakis czas wymiana druta ok 100 ale nie wiem dokladnie:)
    • Gość: Łysy Re: Ortodonta. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 19:34
      Bardzo dobry gabinet ma Bozena Wites, ul. Starowislna 88 przez iles, nie wiem
      tylko, czy robi stale, bo mi wystarczyl zdejmowany, ale jest ok!Polecam.
    • Gość: Jagoda Re: Ortodonta. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.01.02, 05:48
      Dzieki za odpowiedzi, ktos jeszcze zna jakies gabinety?
    • kriss.forum Re: Ortodonta. 15.01.02, 23:19
      Rzeczywiście Bożena Wites jest bardzo dobra - miałem u niej aparat wyjmowany,
      zapłaciłem 300zł i miałem mieć stały, ale nie miałem już hajsu. Skierowanie do
      niej dostałem od Pana i Pani Stupków - bardzo sympatycznych i naprawdę
      profesjonalnych dentystów (ul.Kilińskiego, koło Ronda Grunwaldzkiego). Hmmmmm,
      chyba Stupkowie powinni mi zapłacić za reklamę ;). Nie wiem czemu Stupkowie
      mnie do niej skierowali, bo wydawało mi się, że takie rzeczy sami robią, ale
      nie jestem pewien.

Pozdrawiam,
      Kriss.
    • agappp Re: Ortodonta. 16.01.02, 19:11
      A może gabinet pani Elżbiety Mycek, ul. Krowoderskich Zuchów 4/3, tel. 415 90
      35, 633 47 42.
      Nosze aparat juz ponad rok. Cena wizyty to ok. 100 zlotych. Przyjmuje we wtorki
      i czwartki po południu, ale z tego co wiem od niedawna można się też umawiać na
      soboty.
      Jak masz jakieś pytania dotyczące gabinetu lub samego aparatu to napisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka