millpio 28.09.08, 20:02 rolety wewnętrzne - kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julaa Re: rolety 28.09.08, 21:46 Mogę polecić firmę Orlita. Jeżeli chodzi o ceny to są bardzo przystępne - jednak nie mieli w ofercie tzw mechanizmów samohamujących do rolet. Warto odwiedzić kilka firm lub przynajmniej poszukać w necie informacji o cenach - w sumie większość ma to samo (materiały, systemy) a ceny różnią się nawet o 40% - wiele sklepów znajduje się w okolicach castoramy na zakopiance. Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: rolety 01.10.08, 18:27 Chyba Roltis - sa na Chmielecu a i szef mieszka na OE. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer2 Re: rolety 04.10.08, 14:17 Jakie rolety wybraliscie, chodzi mi o sposob mocowania. Przykrecane do ram okiennych czy klejone. Jak sie ma przykrecanie do ram okiennych do ich gwarancji. Czy powinny byc mocowane w jakis okreslony sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
julaa Re: rolety 04.10.08, 17:09 Ja wybrałam przyklejane. Jednak klej, którym przyklejono rolety nadawał się tylko do znaczków :) po mocowaniu na polimerowy - wiszą od 2 lat. Podobno przykręcenie do listwy przyszybowej nie powoduje utraty gwarancji (ale nie mam pewności) Zauważyłam sporo rolet na allegro - niskie ceny (tylko jak z jakością?) Odpowiedz Link Zgłoś