Dodaj do ulubionych

Prezydent: Hutnik mój widzę ogromny

• Gość: tylko NH Prezydent: Hutnik mój widzę ogromny IP: *.chello.pl 04.11.08, 18:41
      Piękny artykuł Pan napisał Panie Piłat czyli wg. Pana żadna inwestycja w
      infrastrukturę sportową się NH nie należy. Tutaj powinien być tylko skansen i
      slumsy. Świetne podejście brawo. Mocodawcy muszą być z Pana dumni tekst
      zgodnie z wytycznymi krytykować wszystko i w czambuł jak leci.
    • gregry hmmm - to może lepiej wybudować nowy stadion dla H 04.11.08, 19:02
      Hmm to może lepiej wybudować nowy stadion dla Hutnika nieco dalej?
    • Gość: retro Prezydent: Hutnik mój widzę ogromny IP: *.netia.com.pl 04.11.08, 19:27
      Cystersi protestują przeważnie dlatego, że woleliby, żeby kasa
      poszła na nich niż na stadion. A rzesze nowohuckich radiomaryjców
      będą popierac.
    • Gość: dcure Prezydent: Hutnik mój widzę ogromny IP: *.ver.airbites.pl 05.11.08, 08:26
      Szanowny Panie Redaktorze
      Nie wiem czym kierowało Pana napisania tak marnego artykułu, ja rozumiem że
      jest pan kibicem Wisły lub Cracovi, wkurzało mnie że na waszych łamach nigdy nie
      mogłem przeczytać o Hutniku w wymiarze sportowym, a teraz gdy wreszcie coś się
      dzieje wy torpedujecie pomysł całkowitej przebudowy naszego stadionu,czy my
      kibice Hutnika nie zasługujemy na lepszy stadion, czy bardziej należy sie nowy
      stadion nożownikom z Krakowa czy faktycznie na Cracovie na która chodzi 2000
      ludzi potrzebna jest również przebudowa stadionu. Z przykrością stwierdzam że
      jestem czytelnikiem waszej gazety od początku istnienia teraz niestety rezygnuje
      z czytania, wiem ze dla was to i tak obojętne tak jak los naszego ukochanego
      klubu Hutnika bo Nas dla Was nie ma.
    • Gość: wnowejhuciefajniej Prezydent: Hutnik mój widzę ogromny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 10:00
      www.hutnik-krakow.pl/show.php?id=18&id_nws=1604&fpg=0&PHPSESSID=e3d3099f66f911be32ed5fddc5641cf2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka