Gość: landrynka75 IP: *.75.84.110.Dial1.Miami1.Level3.net 28.10.03, 19:16 Witajcie, juz najwyzszy czas pomyslec o szalenstwie nocy sylwestrowej. Czy mozecie mi polecic jakas ladna, przytulna i na poziomie restrauracje na te noc:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Sylwester w Krakowie 30.10.03, 17:08 Gość portalu: landrynka75 napisał(a): > Witajcie, juz najwyzszy czas pomyslec o szalenstwie nocy sylwestrowej. Czy > mozecie mi polecic jakas ladna, przytulna i na poziomie restrauracje na te > noc:-) Pozdrawiam a nie za późno sie rozglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrynka75 Re: Sylwester w Krakowie IP: *.cvx.algx.net 31.10.03, 16:32 hm, moze rzeczywiscie za pozno, ale czy juz nie znajde zadnego miejsca wolnego w calym Krakowie? Przeciez mamy tyle fajnych knajp... Moze jednak ktos cos mi poleci;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Sylwester w Krakowie IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 14.11.03, 15:07 Całkiem miło zapowiada się sylwester w restauracji "Leo" w hotelu Monopol przy kinie Wanda. Trzeba pytać na miejscu, ale miejsce jest całkiem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrynka75 Re: Sylwester w Krakowie IP: *.72.58.97.Dial1.Miami1.Level3.net 19.11.03, 17:49 Poprosilabym o wiecej szczegolow: jaka muzyka, menu, koszt itd. Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś