Gość: stanley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 14:29 Chciałbym poznać wasze zdanie na temat SM.Grodzka oraz budowanego os. Jurajskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: os. Jurajskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:30 Gość portalu: stanley napisał(a): > Chciałbym poznać wasze zdanie na temat SM.Grodzka oraz budowanego os. > Jurajskiego. Uwaga na blisko jadące pociągi i nisko przelatujące samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
malaparte Re: os. Jurajskie 03.11.03, 08:53 czołem, domyślam się,że interesujesz się trzecim, ostatnim budynkiem wielorodzinnym, nie potrafię pojąć jak można obiecywać termin oddania bloku w IV kw. 2004, kiedy na dzień dzisiejszy na jego miejscu jest tylko niewielki wykop, dwa wcześniejsze bloki miały być oddane na przełomie lipiec/sierpień 2003,-do dnia dzisiejszego są jeszcze niewykończone - niemniej zgodnie z umową, kolejne raty należy wpłacać !jestem tym trochę rozczarowany, ciekawa architektura, dobra lokalizacja ( zwróć jednak uwagę na linię wysokiego napięcia !),przyzwoita cena.. inwestycja w Wieliczce, o której piszesz poniżej jest chyba bardziej korzystna, termin kwiecień 2004 powinien być zachowany, jedyne mankamenty jakie potrafię znaleźć to: lokalizacja ( dojazdy do Krakowa !), oraz fakt,że funkcjonowanie osiedla oparte jest wyłącznie na energi elektrycznej (nie wiem jak wysokie mogą to być koszty?), sam nie wiem co dalej... napisz jakie rozwiązanie wybrałeś ! Odpowiedz Link Zgłoś
malaparte Re: os. Jurajskie 03.11.03, 09:07 ... pisząc o Wieliczce, miałem na myśli "Domy Polskie", z ul. Barbary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: os. Jurajskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 13:12 do malaparte Nie wybrałem żadnego z tych miejsc. Przewarzyła właśnie lokalizacja - pracuję w Skawinie. Prawdopodobnie zdecyduję się na mieszkanie przy ul. Czerwone Maki (Fronton). Jak dotąd nie słyszałem o nich nic złego. Dziękuję za informację na temat tamtych osiedli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: os. Jurajskie IP: *.newark-04rh15rt.nj.dial-access.att.net 10.11.03, 06:57 Hi Stanley Też zdecydowałam się na osiedle budowane przez Fronton na Czerwonych Makach. Jak dotąd nie słyszałam nic złego. Próbuję znaleźć kogoś kto juz kupił mieszkanie z Frontonu i zechciałby podzielić się opinią .Czerwone Maki jak narazie wyglądaja nieźle. Zrezygnowałam z Jurajskiego z uwagi na linię kolejową i samoloty. Ponoć niełatwo to wytrzymać.W SM Grodzkiej niezabardzo dbają o potencjalnych nabywców. Jak dowiesz się coś o Frontonie proszę daj znac!.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: os. Jurajskie IP: 213.77.26.* 17.06.04, 12:46 Jak widać ostatni blok wchodzi w ostatni etap, czyli nie jest najgorzej. Czy ktoś z forumowiczów będzie tam mieszkał. Opinie, plusy, minusy mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś