Dodaj do ulubionych

Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :(

IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 16:16
Ludzie zrobmy cos z tym! nie mam tu na mysli radia bez kitu - uprzedzając
kilka odpowiedzi - cos co mozna wlaczyc i bedzie mialo sie pewnosc ze nie
bedzie tam robbiego williamsa i hip hopu...
Obserwuj wątek
    • god_save_the_queen Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( 12.11.03, 17:15
      101,60 MHz, Flash Rock Radio tam nie ma hip-hopu, co prawda jak organizowali
      koncert Helloween'a to ci nie przyjechali(ale będą 28 XI w hali Wisły), ale
      radia da się słuchać :)
      • Gość: SnowBlade Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( IP: 194.9.223.* 12.11.03, 18:29
        Raczej 101,3 MHZ. Mozesz miec problemy ze zlapaniem stacji ( maja tylko nadajnik
        w Skawinie) ale warto sie pomeczyc jezeli zalezy ci na tym czego sluchasz. pzdr

• viking73 Radio eM 107. 6 FM 12.11.03, 20:55
          Zwłaszcza w poniedziałki po 21 w audycji "Mała scena" jest duużo dobrego,
          nowego rocka. No i można wygrać fajne płyty:)
          A radio w całości, jako instytucja do słuchania, naprawdę godne polecenia.
          Więcej szczegółów na: www.radioem.pl

• god_save_the_queen Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( 12.11.03, 23:14
          no tak, 101,3 MHz, ale lepiej odbiera ( u mnie) na 101,35 MHz :)
      • Gość: L@rs Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:34
        nie 28 tylko 30 i ja też tam będę :)
        • Gość: L@rs Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:37
          Znaczy Helloween o ile mi wiadomo jest 30 listopada a Flash Rock Radio
          niestety :( nie łapie :(
    • Gość: L@rs Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:54
      Aha...bo ten Flash nadaje w weekendy i święta od 20 :) przynajmniej tak piszą
      na stronie...
      • god_save_the_queen Re: Kraków - jedyne miasto bez rockowego radia :( 12.11.03, 23:16
        to jakoś dziwnie, ale teraz był i git.
        • viking73 O Radiu Flash w mediafm.net 13.11.03, 13:21
          Bez informacji

[jw] Od ubiegłego poniedziałku Radio FLASH Kraków nie nadaje już serwisów
          informacyjnych. Ze stacją pożegnała się Alicja Abram – szefowa newsroomu i
          jednocześnie jedyna serwisantka.
          Przypomnijmy: niedawno również Ewa Pasierbiewicz pożegnała się ze stacją.
          Od niedawna natomiast Flasha zasilił Mariusz Kuś – eks Radio Plus Kraków. W tej
          chwili jest gospodarzem poranka, natomiast drugi dj stacji – Krzysztof Bularz
          prowadzi popołudniówki.
          No to pewnie niebawem będą u nich: "TYLKO NAJWIĘKSZE ROCKOWE PRZEBOJE"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka