Gość: sma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:02 Zrobcie te tory debile! Wiem ze mamy najlepsze tory w Polsce , bo te co widziałem w Łodzi to nawet nie można nazwac torowiskami, ale i tak, ZROBCIE TE TORY DEBILE - E! Ludzie giną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bronio Re: Czwórka wypadła z torów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:30 Gość portalu: sma napisał(a): > Zrobcie te tory debile! > Wiem ze mamy najlepsze tory w Polsce , bo te co widziałem w Łodzi to nawet nie > można nazwac torowiskami, ale i tak, ZROBCIE TE TORY DEBILE - E! Ludzie giną Proszę w ten sposób się nie rozpisywać na forum. Z artykułu wynika, że troszkę ponad pół godziny był zator. Może by tak to zauważyć i docenić, że chłopaki się postarali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawcie te tory! Broniu prosze ich nie bronic, kolega ktory ostre.. IP: *.betanet.pl 07.02.09, 12:06 slowa wypowiedzial ma racje w tamtym tygodniu kilka razy 4 w tym samym miejscu wypadla z torow!! Odpowiedz Link Zgłoś