almagus W sPiSkownicy P. Zyzak ćwiczy! 01.04.09, 23:09 W sPiSkownicy Jaro ćwiczy. Chce, brat sika. Na przeciwnika. Postać udana. Zaraz skopana. Że aż nudno. No ale trudno. Niszczą przeszłość. Tworzą przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generacja XXI Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 23:10 Na każdą akcję jest reakcja! www.gxxi.pl My mamy odpowiedz na takie wiece! Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszameryki Nieztsche pisal o moralnosci stada. 01.04.09, 23:12 Do rautu w GP pasuje w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizak Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:12 dupek. Dupek. Moge tylko się dziwić, że taki dupek potrafi obalić pomniki RP. Co to za pomniki ? Słomiane, tiulowe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:13 Nie piszcie o tym. Jakby robić news dnia z każdej nieudanej pracy magisterskiej, to było by mnóstwo tematów na każdy dzień do końca świata. Nie ma o czym dyskutować. Spotkała się grupka nieudaczników, popluli sobie na pomnik i pewnie im z tym w życiu lepiej. Jeden wali konia, inny obraża sobie Wałęsę. Można tym ludziom tylko współczuć. Paradoksalny jest tytuł "Gazeta POLSKA" w kontekście takich akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka 01.04.09, 23:22 Jeden wali konia, > inny obraża sobie Wałęsę. Można tym ludziom tylko współczuć. ************ Współczuć? Ci ludzie zasługują na najwyższe potępienie i zajedzie się nimi przez sadownictwo. Mobbing jest zakazany w Europie, a to już jest mobbing na najniższym poziomie i za przyzwoleniem władz. ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:28 Osobiście miałbym ochotę ich wystrzelać. Ale nie o to walczył Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Do kosza Galla Anonima! 01.04.09, 23:13 "Zyzak nie chciał jednak komentować zdania prof. Piotra Franaszka z UJ, który stwierdził, że u niego praca magisterska oparta na anonimowych źródłach (książka wydana przez Arcana była pracą magisterską Zyzaka) nie miałaby szans na pozytywną ocenę." To dla profesorka ważniejsze są brednie Kadłubka niż informacje podawane przez tak zwanego Galla, zapisane w Roczniku świętokrzyskim czy innych - z zasady anonimowych - rocznikach i innych dawnych źródłach pisanych. Gdyby ktoś napisał na ich podstawie pracę magisterską, to pan Franaszek wyrzuciłby ją do kosza. No, co historyk, to ciekawszy wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec argumenty godne obsługanta Xera 01.04.09, 23:18 może to jest dla ciebie trudne ale wyobraź sobie że Gal Anonim żył tak dawno że wszyscy zapomnieli już jak się nazywał, sprawy o których pisze xerografista zygazk działy się na tyle niedawno że spokojnie można by przytoczyć czyjeś nazwisko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Do kosza Galla Anonima! 01.04.09, 23:24 Takie tematy są dopuszczone do prac magisterskich? To już mówi samo za siebie, na jakim poziomie jest edukacja w Polsce, władze uczeln, społeczeństwo. Brrr, w takim kraju żyć? To samobójstwo. Az mi ciarki przeszły. ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 01.04.09, 23:14 co to za news???? Rozumiem, ze gazeta polska, czyli pisemko dla grajdola oszolomow cos takiego organizuje, ale nie rozumiem, ze Gazeta.pl o tym pisze, to tak jak informowac, ze ziutek sie wysmarkal... nie on jeden i kogo to obchodzi. Poza tym dlaczego na dodatek tytul tego niby newsa jest wytluszczonym drukiem? Ta bzdetna informacyjka jest wazna? No i ostatni; dlaczego piszecie w tym wypadku magister bez cudzyslowu? Przeciez to raczej ksywa. Tytul magistra historii otrzymany za ploty, ktore powiedzial pod plotem na ucho Jozek Frankowi. I UJ sie pod tym podpisuje?! Powinni wyslac na zielona trawke profesorka, ktory rozdaje tytuly w ten sposob zanizajac tym poziom starej i znanej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 01.04.09, 23:20 Myślę że ta heca ma kontext szerszy, mianowicie kaczyńscy zorganizowani przy pomocy swoich ,,zolnierzy,,skoordynowaną nagonkę na Wałęsę,licząc na jego rychłą smierć np zawał serca,a jak wiadomo Wałęsa jest bardzo chory na serce! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 01.04.09, 23:32 gburiaifuria napisała: > co to za news???? Rozumiem, ze gazeta polska, czyli pisemko dla grajdola > oszolomow cos takiego organizuje, ale nie rozumiem, ze Gazeta.pl o tym pisze, t > o > tak jak informowac, ze ziutek sie wysmarkal... nie on jeden i kogo to obchodzi. > Poza tym dlaczego na dodatek tytul tego niby newsa jest wytluszczonym drukiem? > Ta bzdetna informacyjka jest wazna? No i ostatni; dlaczego piszecie w tym > wypadku magister bez cudzyslowu? Przeciez to raczej ksywa. Tytul magistra > historii otrzymany za ploty, ktore powiedzial pod plotem na ucho Jozek Frankowi.> I UJ sie pod tym podpisuje?! Powinni wyslac na zielona trawke profesorka, ktory> rozdaje tytuly w ten sposob zanizajac tym poziom starej i znanej uczelni. *************** Wiesz jak my widzimy i oceniamy media w Polsce - ano najniższy poziom inteligencji. Ich nie można czytać, to jest machina manipulująca społeczeństwo. Szczególnie jak komentują artykuły zagraniczne, piszą tylko to co im wygodne i to jeszcze w takim świetle ze można wiadomość interpretować odwrotnie jak zostało ujęte w zagranicznym oryginale. My mamy dostęp do oryginałów, porównujemy i widzimy jak manipulują polskim społeczeństwem polskie media. Wczoraj zwracałam uwagę na Interii, dziś nie przepuszczono mojego postu, wczoraj konfrontowałam artykuł zagraniczny na forum Gazety z doniesieniami z Polski. I co sadzicie ze się media polskie poprawiają? NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec teraz Zygzak będzie obsługiwał xero w GP 01.04.09, 23:14 cała ta sytuacja jest żałosna - Zygzak będzie nowym męczennikiem - ciekawe czy tak samo jak Wasserman będzie się porównywał do męczeństwa księdza Popiełuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateńczyk Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:19 Mam jutro dwie godziny wolne, więc napiszę książkę historyczną o Zyzaku. Na pewno bił innych na podwórku (bitus, chuligan!) albo był bity (oferma, kompleks niższości). Odpisywał w szkole i donosił u nauczycieli na kolegów. Poza tym to alkoholik, gej, żyd, mason, oszust, nieślubny syn... Przepraszam, ale nie mogę podać źródeł, gdyż moi informatorzy boją się zemsty GP oraz klanu "najlepszych historyków Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Żałosny wiec i żałosne persony na nim 01.04.09, 23:20 ale mamy wolnosc słowa i zgromadzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Żałosny wiec i żałosne persony na nim 01.04.09, 23:37 marekgdan napisał: > ale mamy wolnosc słowa i zgromadzeń... *************** No skoro tak się rozumie wolność słowa i moralność, to się nie dziwie ze jest w Polsce jak jest i lepiej nie będzie. Wszystko ma swoje granice, demokracja tez a jak ktoś ich nie zna, powinien być odizolowany od społeczeństwa. --------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.sunnet.3s.pl 01.04.09, 23:20 Jaką trzeba być świnią żeby chodzić na takie spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadex Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:21 Jaki on magister ? Co to znaczy - magister - ?? Ja też jestem magistrem prawa. I co z ego. Że nie pisałem o LW, to jestem gorszy ?? Ty pedale pierdolkony. Om (zygzak) nakłaniał mnie do strosunków sexualnych (oral i arsch ficken) przez 4 lata studiów. Nie dałem se wsadzić. Zygzak któregoś dnia powiedział : załatwie ciebie tak jak załatwię Wałęsę... Na pytanie - co przez to rozumie - zyzak odpowiedział: to będzie mój czas, tylko mój... zaczął płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.mysmart.ie 01.04.09, 23:22 Zyzak sryzak, równie debilny tekst wymyśliłam jak on książkę. Debilizm z oczu mu bije a każdy się podnieca gó...aną książką jakiegoś pajaca, który jest pokroju Lepera:) Człowieku schowaj się na jkaiś czas bo ośmieszasz nasz kraj a już chyba dość kompromitacji, Ty jesteś kolejną!!!Wogóle, kto pozwolił napisać taką pracę magisterska, co zauczelnia wydaje tytuły takim jak on, może czas się zastanowić nad tytułami w Polsce bo widać, że mgr może mieć byle głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal a dostales tez ze jest ukytym gejem? IP: *.pools.arcor-ip.net 01.04.09, 23:23 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drbob20 Re: Antywałęsowskie OiS-owe smierdzielstwo IP: *.melbourne.vic.gov.au 01.04.09, 23:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generacja XXI antywiec IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 23:26 Generacja XXI stoi murem za Lechem Wałęsą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.toya.net.pl 01.04.09, 23:26 Szkoda gadać. Niektórzy nie zeszli z drzewa, małpki ich wyprzedzają, wara od Wałęsy. Wiara i Polacy są ponad prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx spalić wszystkie książki antywałęsowskie! IP: *.kolornet.pl 01.04.09, 23:27 książki o Wałęsie niech pisze Wałęsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszakrates Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 23:40 Dobić niedobitych faszystów z "pisuaru" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał łężny Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.punkt.pl 01.04.09, 23:40 podpisuję się z nazwiska, bo jutro idę oddać swój tytuł magistra na moją uczelnię w geście protestu na tytuł magistra otrzymany przez P.Z. pewnie nikogo to nie zainteresuje, ale niech to bedzie taki mój protest. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 02.04.09, 08:42 wielki gest...ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzakzaygzak Zygzak czy jak ci tam... IP: *.chello.pl 01.04.09, 23:40 ...nie sra się do własnego gniazda. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zygzak czy jak ci tam... 01.04.09, 23:47 Gość portalu: zygzakzaygzak napisał(a): > ...nie sra się do własnego gniazda. *********** A Polacy robią to notorycznie, same te bractwo polskich polityków jest godne pożałowania z prezydentem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka IP: *.sm-rozstaje.pl 01.04.09, 23:42 Ten biedny kretyn jest sterowany przez tych, którzy sieją nienawiść i czerpią z tego profity.Ci sami co teraz mu klaszczą, później go oplują. Biedny, niedorobiony ,zakompleksiały krokowski dupek,który chce na plecach innych zrobić karierę.A potem będzie w jakiejś pipidówie uczył historii i takim jak on dupkom opowiadał przy herbatce jak do dokopał wielkiemu Wałęsie.Ale takie wzorce rozpowszechnia PIS i Kaczyńscy. I taka byłaby Polska pod ich rządami.Vide - Ziobro-wielki mały kompleks. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka 01.04.09, 23:52 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ten biedny kretyn jest sterowany przez tych, którzy sieją nienawiść i czerpią > z tego profity.Ci sami co teraz mu klaszczą, później go oplują. > Biedny, niedorobiony ,zakompleksiały krokowski dupek,który chce na plecach> innych zrobić karierę.A potem będzie w jakiejś pipidówie uczył historii i> takim jak on dupkom opowiadał przy herbatce jak do dokopał wielkiemu> Wałęsie.Ale takie wzorce rozpowszechnia PIS i Kaczyńscy. > I taka byłaby Polska pod ich rządami.Vide - Ziobro-wielki mały kompleks. ***************** Takich ludzi chcielibyście dopuścić do szkolnictwa a szczególnie nauki historii? Nic dziwnego ze historia Polski wygląda tak jak wygląda, nie ma co tu dyskutować na ten temat ze wyszkoleni historycy z wieloma tytułami, doradcy prezydenta muszą otrzymywać korepetycje z historii publicznie w zachodnich TV i blamować polskie szkolnictwo wyższe. www.amerbroker.pl/?go=content&action=show&id=241 ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Antywałęsowski wiec mgr Zyzaka 02.04.09, 09:56 Albo nie znasz historii Polski, albo masz kompleks niższości albo jesteś z Rosji. Spośród wszystkich narodów słowiańskich, Polacy byli w niewoli NAJKRÓCEJ, natomiast wolności mieli NAJWIĘCEJ a świetność polskiego państwa trwała NAJDŁUŻEJ. Co nie znaczy, że nie było zjawisk negatywnych. Przypominam, że Rzeczpospolita była państwem wielonarodowym, wielokulturowym i wieloreligijnym. Sobiepańscy magnaci wywodzili się głównie z Rusi i Litwy, zrywacze sejmów takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: 92.20.137.* 01.04.09, 23:43 Panie ZYZAK. Gdyby nie tacy ludzie jak Wałęsa, Mazowiecki, Gieremek.. to dzis zamiast wiecu poparcia byłby pan conajmiej na masówcke o Vietnamie albo na jakimś czynie społecznym przed 1 maja. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 02.04.09, 08:56 Gość portalu: Mis napisał(a): > Panie ZYZAK. > Gdyby nie tacy ludzie jak Wałęsa, Mazowiecki, Gieremek.. to dzis > zamiast wiecu poparcia byłby pan conajmiej na masówcke o Vietnamie Panie Mis, dziwnym trafem inne dyktatury demoludów runęły jeszcze szybciej nie posiadając takich "autorytetów" Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 02.04.09, 09:44 Ale znacznie później, niekiedy krwawo (Rumunia) albo pod parasolem sąsiada (NRD). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.ostnet.pl 01.04.09, 23:48 Z anonimowych zrodel wiem, ze zyzak marzyl zeby walesie obciagnac, po odmowie (nawet dzwonil-to juz fakt)-powiedzzial, ze zemsci sie........... Odpowiedz Link Zgłoś