guru133 11.06.09, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.09, 22:34 bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:40 chrzeslijanie i inni wierzacy powinni ograniczyć się do uzewnętrzniania swojej wiary w miejscach po temu przeznaczonych zwanych kościołami. Dlaczego inni podatnicy mający tą publiczną szopkę za szopkę :) musza płacic i to tolerować ... przecież obstawa policji kosztuje ... a proboszcz nie płaci rachunku za paliwo do radiowozu ... koniec z 1000 letnią okupacja polski przez międzynarodową organizację ideologiczną ! niech wróca do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_q Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami IP: *.ksi-system.net 12.06.09, 00:02 Gość portalu: krakauer napisał(a): > chrzeslijanie i inni wierzacy powinni ograniczyć się do uzewnętrzniania swojej > wiary w miejscach po temu przeznaczonych zwanych kościołami. > Dlaczego inni podatnicy mający tą publiczną szopkę za szopkę :) musza płacic i > to tolerować ... przecież obstawa policji kosztuje ... a proboszcz nie płaci > rachunku za paliwo do radiowozu A czy Biedroń płaci za paliwo do ochrony parad sodomitów? Odpowiedz Link Zgłoś
friofrio Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami 12.06.09, 00:02 Gość portalu: krakauer napisał(a): > chrzeslijanie i inni wierzacy powinni ograniczyć się do uzewnętrzniania swojej > wiary w miejscach po temu przeznaczonych zwanych kościołami. > Dlaczego inni podatnicy mający tą publiczną szopkę za szopkę :) musza płacic i > to tolerować ... przecież obstawa policji kosztuje ... a proboszcz nie płaci > rachunku za paliwo do radiowozu > > ... koniec z 1000 letnią okupacja polski przez międzynarodową organizację > ideologiczną ! niech wróca do siebie Zaraz zaraz. Nie mów mi gó...arzu gdzie mam uzewnętrzniać swoją wiarę. Co za czelność. Płace podatki to niech policja mnie pilnuje. Od tego jest. Państwo jest dla obywateli, nie obywatele dla państwa. Jest nas dużo, to się gromadzimy, prawo do tego zapewnia mi konstytucja. Trochę tolerancji. Zadziwiające, że z takim pyskiem się jedzie po katolikach. Polska jest chyba najbardziej nietolerancyjnym religijnie krajem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś