Dodaj do ulubionych

Boże Ciało: procesja z zadaniami

11.06.09, 21:22
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.09, 22:34
      bleee...
    • Gość: krakauer Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:40
      chrzeslijanie i inni wierzacy powinni ograniczyć się do uzewnętrzniania swojej
      wiary w miejscach po temu przeznaczonych zwanych kościołami.
      Dlaczego inni podatnicy mający tą publiczną szopkę za szopkę :) musza płacic i
      to tolerować ... przecież obstawa policji kosztuje ... a proboszcz nie płaci
      rachunku za paliwo do radiowozu

... koniec z 1000 letnią okupacja polski przez międzynarodową organizację
      ideologiczną ! niech wróca do siebie
      • Gość: m_q Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami IP: *.ksi-system.net 12.06.09, 00:02
        Gość portalu: krakauer napisał(a):
        > chrzeslijanie i inni wierzacy powinni ograniczyć się do uzewnętrzniania swojej
        > wiary w miejscach po temu przeznaczonych zwanych kościołami.
        > Dlaczego inni podatnicy mający tą publiczną szopkę za szopkę :) musza płacic i
        > to tolerować ... przecież obstawa policji kosztuje ... a proboszcz nie płaci
        > rachunku za paliwo do radiowozu

A czy Biedroń płaci za paliwo do ochrony parad sodomitów?
      • friofrio Re: Boże Ciało: procesja z zadaniami 12.06.09, 00:02
        Gość portalu: krakauer napisał(a):

> chrzeslijanie i inni wierzacy powinni ograniczyć się do uzewnętrzniania swojej
        > wiary w miejscach po temu przeznaczonych zwanych kościołami.
        > Dlaczego inni podatnicy mający tą publiczną szopkę za szopkę :) musza płacic i
        > to tolerować ... przecież obstawa policji kosztuje ... a proboszcz nie płaci
        > rachunku za paliwo do radiowozu
        >
        > ... koniec z 1000 letnią okupacja polski przez międzynarodową organizację
        > ideologiczną ! niech wróca do siebie

Zaraz zaraz.
        Nie mów mi gó...arzu gdzie mam uzewnętrzniać swoją wiarę. Co za czelność.
        Płace podatki to niech policja mnie pilnuje. Od tego jest. Państwo jest dla
        obywateli, nie obywatele dla państwa.
        Jest nas dużo, to się gromadzimy, prawo do tego zapewnia mi konstytucja.
        Trochę tolerancji. Zadziwiające, że z takim pyskiem się jedzie po katolikach.
        Polska jest chyba najbardziej nietolerancyjnym religijnie krajem Europy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka