Dodaj do ulubionych

Parking dla pielgrzymów w Łagiewnikach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 00:36
Wszystko pieknie, ale to Sanktuarium Miłosierdzia Bożego, a nie Maryje w
łagiwnikach, chyba plama.
Obserwuj wątek
    • Gość: henio56 Rozdziobią nas kruki i wrony IP: *.comnet.krakow.pl 22.12.03, 10:28
      A ja się ucieszyłem ,że te sanktuarium przeniesiono za miasto i nie
      bedziemy ponosic kosztów fanaberii kościoła katolickiego. Lewicowe władze miasta
      włażą bez mydła klerowi w d..ę. Kiedy to dojenie się w końcu qrwa skończy ?
      Najbardziej zadowoleni z budowy tego molocha są okoliczni mieszkańcy, każdy im
      zazdrości mieszkać w tak spokojnym rejonie miasta.
    • Gość: andrzej Re: Parking dla pielgrzymów w Łagiewnikach IP: *.zetosa.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.12.03, 12:36
      A moze by tak w koncu cos dla mieszkancow zrobic?
    • Gość: Lex-legis Re: Parking dla pielgrzymów w Łagiewnikach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 01:14
      Henio - ty antyinteligentny człowieku - jak Ci się nie podoba mieszkać
      w "klerykalnym" Krakowie to z .... do Korei Północnej tam będziesz miał swój raj
      • Gość: henio56 Lex-legis ,niech zgadnę, kapelan górniczy ? IP: *.comnet.krakow.pl 23.12.03, 10:59
        odezwał się inteligentny inaczej, w Korei mogą mieszkać tylko fanatycy tacy jak
        Ty, a ja nim napewno nie jestem. Nawet nie będę Cię namawiał na wyjazd do
        Watykanu, bo myślę, że w końcu zmądrzejesz. Kraków natomiast się odklerykatyzuje
        szybciej niż sobie wyobrażasz, myślę ,że starczy pięć lat po zakręceniu kurków
        z dotacjami od państwa. Ciekawa teoria, dlaczegoś mądry ? bo jestem katolikiem,
        dlaczegoś głupi? bo uważam, ze pierwsze pytanie jest nieprawdą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka