Dodaj do ulubionych

Piłkarze Wisły przepraszają kibiców

IP: *.chello.pl 23.07.09, 15:15
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawiedziony Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: *.um.krakow.pl 23.07.09, 15:16
      Prawdziwy samuraj wiedziałby co zrobić w takiej sytuacji. Wtedy i tylko wtedy
      przyjąłbym przeprosiny.
      • 3cik <000>-----------------\\ 23.07.09, 15:43
        Lepiej niech się przyznają, który obstawiał w bukmacherce!
        • Gość: roco hehehe IP: *.chello.pl 23.07.09, 15:56
          po co w męczyć jak szybko można nieźle zarobić, kurs ponad 4, nie tak źle.
      • Gość: Colt Re: Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: *.chello.pl 23.07.09, 16:20
        Tylko nie porównuj samurajów do tych nędznych kopaczy,bo to dla tych
        pierwszych obraza i gdyby wiedzieli o tym porównaniu na pewno
        popełniliby SEPUKU!!!
      • Gość: Ignac Re: Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:27
        Chłopcy po prostu za dużo zarabiają !!!
        Ja Ja miałbym 30 klocków na miesiąc to wcale bym nie miał ochoty biegać w takim
        upale po boisku przez 90 minut.
        A co do japońskich zwyczajów to chłopcy mogą tylko zrobić SEKUPE !
    • Gość: krzysztof Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: 193.200.46.* 23.07.09, 15:57
      dokąd k.....a będziecie tylko przepraszać.Tylko to umiecie? wy drewniane piłkarzyki macie grać bo nie tylko reprezentujecie gród Kraka ale i całą polską piłkę i dzięki wam drewniani chłopcy nasza rodzima piłka jest taka jaka jest.W 80-tym roku ubiegłego wieku naród się zjednoczył i pokazał komuchom swoją siłę teraz teżwszyscy bez wyjątku kibice powinni pokazać podobną i olać was i wasze granie co najmniej na pół roku.Abyście sobie grali przy całkowitych pustych trybunach.Ale duch ludzkiej solidarności zginął tak jak jaka kolwiek klasa was piłkarzyki.
      • Gość: aneks Re: Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:37
        Dobrze to ująłeś piłkarzyki! ludzie bez ambicji, gwiazdeczki.
        Powinni zapłacić przynajmniej te 2 mln EUR z własnej kasy. A przeprosiny
        schowajcie sobie w d..
      • Gość: kibic Re: Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: *.chello.pl 23.07.09, 20:28
        Jestem za Twom pomysłem.Olać ich niech grają przy pustych trybunach!
    • Gość: MARIANOO Piłkarze Wisły przepraszają kibiców IP: 213.134.167.* 23.07.09, 17:50
      JAK JA PRACOWAŁBYM TAK MARNIE W SWOJEJ FIRMIE JAK TE ĆWOKI GRAJĄ TO JUZ DAWNO
      BYŁBYM NA BEZROBOCIU BEZ MOZLIWOSCI POZNIEJSZEGO ZATRUDNIENIA. MIEJCIE
      SZACUNEK DO LUDZI I SIO Z KRAKOWA BEZUZYTECZNE GAMONIE. WOZICIE SIE DROGIMI
      SAMOCHODAMI A SKLECIC 2 ZDAN NIE POTRAFICIE NIE MOWIE O GRANIU W PIŁKE..
      LUDZIE- PIŁKARZYNY WY NIC INNEGO NIE ROBICIE TYLKO KOPIECIE SZMACIANKE... TO
      NIE FIZYKA KWANTOWA... WSZYSTKIEGO DA SIE NAUCZYC. SZYMPANSY GRAJĄ W
      PLAYSTATION I TO PEWNIE LEPIEJ NIZ WY W PILKE. WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ
      WSTYD. I WYRAZY SZACUNKU ZA DETERMINACJE I CHĘĆ WALKI DLA TALLINA.
    • Gość: jazon Wiślacy, byliście lepsi! IP: *.chello.pl 23.07.09, 22:04
      Fryzury wam się nie rozpadły! Mam nadzieję, że będzie w Krakowie
      powtórka z Zabrza, a wtedy na pewno wam się rozpie....
    • Gość: optymista Czystka,przewietrzyc to całe " towarzystwo" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:12
      Kompromitacja!!!!!!!!! Cupiał juz dawno w tej Wiśle powinien zrobić
      porzadki.Taką kasę placi a zero efektów.Wynik odzwierciedla kryzys
      firmy a to nie pomaga w promocji Telefoniki i Wisły.Rozkurzc to
      towarzystwo wzajemnej adoracji na cztery wiatry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka