pa-jong 23.07.09, 18:49 Jakie firmy oferują dostęp do sieci na Azorach? Polecacie coś konkretnego czym warto się zainteresować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek195 Re: Skąd internet na Azorach ? 23.07.09, 21:07 Polecam ta firmę : www.ists.pl/ sama korzystam z ich usług i jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: Skąd internet na Azorach ? 23.07.09, 21:34 dzięki asiek za odp :) znalazłem jeszcze www.gemini.net.pl korzysta ktoś ? jak wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Skąd internet na Azorach ? 31.07.09, 11:14 ja korzystalam z gemini jakies 2 lata kilka lat temu - calkiem w porzadku, bez wiekszych problemow, a jak byly to szybki serwis tez sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
igloo_mx A ja polecam neostradę tp 24.07.09, 11:07 A ja polecam neostrade tp jak masz stacjonarny tel z tej firmy; ja mam 6Mb/s i śmiga jak burza! Jak masz kartę wifi w kompie to sprawdź może złapiesz sygnał z jekiegoś "hot-spota" za free. Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: Skąd internet na Azorach ? 20.08.09, 13:56 A co sądzicie o radiówce z www.netcontrol.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś