dobi53 29.12.09, 20:32 czy mozecie polecic padiatre z zoliborskich przychodni, takiego ktory sie sprawdzil na 100% i na prawde jest godny polecenia. Bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszardtata1 Re: pediatra 16.01.10, 13:25 Witam! Ja znam świetną Panią pediatrę, który przyjeżdża na każdy telefon. Już dwa lata jest z nami, a mieszkamy w Centrum. Kilka razy ratowała nas z opresji, bo dziecko jest alergikiem ( a Pani doktor ma tę specjalizację). Pani Doktor Bożena Dębska tel. 602305870 Polecam i Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gazelka24 Re: pediatra 31.03.18, 16:47 Osobom mieszkajacym w Warszawie polecam skorzystanie z aplikacji lekarzbok i umówieniu za jej pośrednictwem wizyty domowej z lekarzem. Pracują dla nich kompetentni i doswiadczeni lekarze, w tym pediatrzy. W ciągu 60 min od wezwania lekarz jest u nas w domu, co ważne nie jest ograniczony czasowo Odpowiedz Link Zgłoś
natulana Re: pediatra 13.05.18, 09:50 Najlepszy pediatra u jakiego byłam to dr Ewa Albrecht, z tymże ona pracuje w przychodni Panorama w Radzyminie. Nie mniej jednak ja z Warszawy tam dojeżdżam i nie jest to dla mnie kłopotliwe. A lekarz z powołania, zawsze przyjmie, ma podejście do dziecka i dużą wiedzą. I co mi się jeszcze podoba w tej przychodni to to że nawet późnym popołudniem się można dostać z dzieckiem na wizytę, w warszawskiej gdzie byliśmy wcześniej o 16 można już było pomarzyć o tym by zastać pediatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_opinia_o Re: pediatra 23.05.23, 10:36 Ja z kolei przestrzegam i zdecydowanie nie polecam pediatry Edyty Szymańskiej z Warszawy i uczulam wszystkich przed wizyta u niej z dzieckiem. Lekarz bez jakiegokolwiek powołania w tej dziedzinie. Gburowata, nieuprzejma, bezczelna, arogancka a przede wszystkim chamska bez empatii do dzieci. Nie bez powodu zablokowała opinie na swój temat w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś