anda_26 08.03.10, 15:14 Jak w temacie? mojej córci wyszły na rączkach jakieś krostki, grudki, podobne do brodawek. Macie kogoś godnego polecenia? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Dermatolog Warszawa - kogo polecacie? 13.03.10, 22:10 www.dermedica.com.pl/onas/index.html Dr Brajczewska Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_mil Re: Dermatolog Warszawa - kogo polecacie? 14.03.10, 15:51 Dr Iwona Konca - Promed, Uniwersytecka 5, Warszawa - 22 822 18 11. Polecam, sprawdzona kilkakrotnie - dla dorosłych i dzieci. Można próbować w tej samej placówce do dr Petkowa, ale terminy długie (lekarz-sława). Odpowiedz Link Zgłoś
bentley31 Re: Dr Konca potwierdzam, bardzo fajna! 15.03.10, 13:31 polecam też dr Nieżurawską z LuxMedu, zresztą pracującą w szpitalu razem z dr Koncą. G. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: Dermatolog Warszawa - kogo polecacie? 15.03.10, 11:24 ja bylam zadowolona z pani dr Litewskiej, przyjmowała na Ordynackiej w przychodni Alfa niestety to bylo juz jakis czas temu i nie wiem, czy wciąż pracuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
divinka Re: Dermatolog Warszawa - kogo polecacie? 16.03.10, 14:49 Ja też polecam dr.Nieżurawską ew.bardzo fajny i dobry jest też dr. Jakubiak z CM LIM. Przyjmuje na Jana Pawła, i chyba 17-ego stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś