kasiaada 17.09.10, 22:50 Cześć, Jestem nowa w Wawie (Włochy) i nie mam pojęcia gdzie spędzać deszczowe i zimne dni z córeczką (1,5 roku). Nie mam babci ani cioci do ktorej mogę skoczyć na kwake i jakoś czas minie , dlatego proszę o jakieś podpowiedzi. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiuia Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 18.09.10, 00:25 Ikea Ale dziecko musi mieć ponad metr wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
martak47 Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 16.04.16, 10:50 możecie pójść na jakoś zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 18.09.10, 11:23 trzeba dowiadywać się w domach kultury - organizują spotkania dla mam z dziećmi, wiem że na ochocie, na mokotowie takie są poszukaj w necie, na pewno będą się ogłaszać Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 19.09.10, 15:18 Na Ochocie dowiaduj się w Surmie - w poprzednich latach były bezpłatne zajęcia "Pierwszy kroczek" - polecam czasdzieci.pl/warszawa/wydarzenia/id,1345a9c.html (Wiem, że link stary, ale zajęcia odbywały się też w zeszłym roku (chodziłam z synkiem), a w tym roku pewnie jeszcze nie zaplanowali rozkładu zajęć). Odpowiedz Link Zgłoś
grocholica Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 21.09.10, 15:13 Jest też taka fundacja sto pociech www.stopociech.pl/s/index.php przy Dominikanach na Starym Miescie Niestety ostatnio trochę się skomercjalizowała, ale spotkania przy kawce są nadal bezpłatne. Jak nie znasz nikogo, dobrym pomysłem jest pójść na jakieś zajęcia najpierw, a potem już będziesz się czuła pewniej idąc na kawkę po prostu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 21.09.10, 20:55 Od ciebie to trochę daleko, ale w Domotece w M1 w Markach jest bezplatna sala zabaw do 2 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenta3 Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 22.09.10, 09:07 co prawda nie darmowe, ale tanie, płaciłam 30 zł, za miesiąc za chyba 2-3 godz w tygodniu. warszawa.miastodzieci.pl/katalog/28:/30:/542:zespol-wolskich-placowek-edukacji-kulturalnej a z Włoch chyba masz autobus 129 tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 22.09.10, 14:11 w CH Reduta (al. Jerozolimskie przy dw. Zachodnim) na 1 piętrze jest mały placyk zabaw miekki ze zjeżdzalnia i klockami, całkowiecie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_and_roo Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 01.10.10, 14:21 Sa tez Kluby Mam, moze ten bedziesz miala po drodze www.klubmam.com/ (Bemowo) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_gdn Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 05.10.10, 14:06 Fajny ten klub mam, szkoda że nie ma takiego na Mokotowie albo ochocie... Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_and_roo Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 23.11.10, 20:10 na Mokotwie jest na pewno! www.klubmam.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdam_pl Re: Gdzie są jakieś darmowe sale zabaw??? 03.12.10, 19:55 Witam, jestem na świeżo z takimi informacjami. Aktualne jest to, że: - na Freta Sto Pociech www.stopociech.pl - zajęcia dla dzieci w różnym wieku, również wykłady dla rodziców (można przychodzić z niemowlakami), jest też ciągle otwarta sala zabaw, taka niby świetlica/ kawiarenka - rodzice mogą napić się kawy i zjeść ciastko, są książki i zabawki - Edukado na Targówku w Domotece - ogród zabaw do 2 h za darmo. Na Ochocie coś to kosztuje. - w różnych dzielnicach Warszawie - kluby mam przy urzędach, bibliotekach, albo tak jak u nas w Wołominie w domu prywatnym - otwarte darmowe spotkania, wykłady dla rodziców. A tak swoją drogą to polecam portal www.miastodzieci.pl - co tydzień przesyłają newsletter z informacjami bieżącymi na temat atrakcyjnych wydarzeń w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś