halkione 11.10.04, 16:35 dziewczyny, jeśli wiecie gdzie są w wawie sklepy z zywnosią bezglutenową, najchętniej w śródmieściu i okolicach, proszę napiszcie mi. Małgo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasmah Re: warszawa-sklepy "bezglutenowe" gdzie są? 11.10.04, 23:04 Witaj, zapytaj na bazarku przy Wołoskiej róg Odyńca, tam jest taki sklep. Na pewno mają biszkopty bezglutenowe, ale też kaszki i makaron. Jakby czegoś nie mieli to pokierują Cię tam, gdzie kupisz to co Cię interesuje. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
halkione Re: warszawa-sklepy "bezglutenowe" gdzie są? 12.10.04, 16:22 dziękuję Ci za wiadomość. Małgosia. Odpowiedz Link Zgłoś
anikwaw Re: warszawa-sklepy "bezglutenowe" gdzie są? 13.10.04, 10:02 Jest taki sklepik ze zdrową żywnością przy kinie Relax...kurcze, nie pamiętam jaka to ulica!!! To na tyłach Galerii Centrum. Mam w domu wizytówkę to wieczorkiem Ci napiszę adres i telefon. Kupowałam tam ostatno biszkopciki bezglutenowe. Pani powiedziała mi, że często klienci zamawiaja sobie u niej jakies "specjalne" produkty i ona wówczas je ściąga z hurtowni w 2 dni. Taka "elastyczna" i miła Pani Pozdrowionka, Ania & Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
halkione Re: warszawa-sklepy "bezglutenowe" gdzie są? 13.10.04, 13:59 dzięki, to już mi wystarczy. cześć. Małgo z Zuzią. Odpowiedz Link Zgłoś
anikwaw Re: warszawa-sklepy "bezglutenowe" gdzie są? 13.10.04, 19:20 Tak w razie czego podaję adresik: Złota 11, tel: 826 9364 - zawsze można zadzwonić i spytać czy mają to czego szukasz pozdrawiam, Ania & Kubek (10 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
m.u.m.m.y sklepy w Wawie 14.10.04, 14:26 „Ekosklep” ul. Walcownicza 14, bazar (paw. 66) Hurtownia „Provita” Janusz Miodoński ul. Racjonalizacji 7 tel. 0-22 843 72 51 Pawilon 11 ul. Zwycięzców 58 (bazar) Pawilon 62 Bazar przy ul. Wołoskiej Sklep „Bios” ul. Foksal 8 Sklep „Biosan” ul. Poznańska 26 Sklep „Biosmak” Rondo Waszyngtona (podziemia) Sklep „Eko” ul. Klaudyny 26 Sklep ekologiczny ul. Resorowa 14 Sklep „Eko Market” Al. Wyzwolenia 3/5 Sklep „Eko Zdrowie” ul. Zamieniecka 90 Sklep „Gassio” ul. Moliera 2 Sklep-hurtownia „Futuro” ul. Wasilkowskiego 1a; tel. 0-90 385 768 Sklep „Naturales” ul. Lwowska 9 Sklep „Natura Med” ul. Koncertowa 6/28 Sklep „Natura Świat” ul. Kondratowicza 4 (paw. 165) Sklep „Natura Vita” Plac Mirowski 1 Sklep „Oaza Zdrowia” ul. Codzienna 2 Sklep „Pożywienie Darem Serca” ul. Długa 9 Sklep „Renata” ul. Filtrowa 91 Sklep „Sante” ul. Egipska 8 Sklep „Sante” ul. Wałbrzyska (róg Puławskiej) Sklep „Zdrowie & Natura” ul. Słowackiego 45 Hala Marymoncka - paw. 28 Sklep „Ziarenko” ul. Broniewskiego 61 A Targ "Arina" - paw. 98 Sklep zielarsko-medyczny „ZIÓŁKO” ul. Kasprowicza 48 Sklep „Zielone Oko” ul. Grójecka 75 Sklep „Żółty Cesarz” Al. Jerozolimskie 51 To jest chyba większość lub wszystkie sklepy EKO w stolicy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś