aventino 07.02.05, 17:41 Witam e-rodzicow! Wie ktoś z Was, gdzie można kupić jogurty z koziego mleka (najlepiej Żoliborz, Śródmieście)? Mały jest uczulony na krowie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_jw23 Re: zdrowa żywność 07.02.05, 18:00 Wiem, że na bazarku na Marymoncie jest budka ze zdrową żywnością, ale czy mają tam kozie mleko to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmal Re: zdrowa żywność 07.02.05, 19:31 ja wiem gdzie na Mokotowie, ale bliskim - ul. Turecka (sklep ekorolnikow) maja tam prawie tylko zywnosc atestowana, kozie produkty rowniez. Poza tym na ul. Bruna, sklep Zolty Cesarz, tam maja ale troche malo. Jeszcze korzystam ze sklepu na Ochocie, za Eko-Oko na grojeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aventino Re: zdrowa żywność 07.02.05, 19:50 swietnie, wielkie dzieki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzida133 Re: zdrowa żywność 13.05.05, 12:19 Witam, Ja kupuję jogurty kozie w podziemiach przy Centralnym. Jak bys jechała tramwajem ( np.33 , 19,29,27, 17 ) z Jana Pawła w stronę Mokotowa i wysiadła na przystanku pod wiaduktem, schodkami w dól i na przeciwko jest tuży sklep ogólnospożywczy - to właśnie tam. pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś