syllo 30.08.05, 13:45 Moja koleżanka za miesiąc ma ustalony termin porodu, do tej pory nie wie, w którym szpitalu rodzić, proszę Kochane Mamy poradźcie w jakim szpitalu najlepiej rodzić w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
july.29 Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 30.08.05, 14:14 możesz też poczytać i ewentualnie spytać tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 j. Odpowiedz Link Zgłoś
solidna Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 30.08.05, 14:16 Zależy jakie ma wymagania. Proponuję na forum szpitale forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 lub na stronie fundacji "rodzić po ludzku" www.rodzicpoludzku.pl w wyszukiwarce wpisać miasto i jest w czym wybierać! Swoją drogą dziwi mnie, że tak niewiele zostało do porodu i koleżanka nie wie, gdzie rodzić. Pozdrawiam i życzę koleżance udanego porodu Odpowiedz Link Zgłoś
feather1 Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 30.08.05, 15:49 polecam sw, zofii na zelaznej, jestem bardzo zadowolona z opieki Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 03.09.05, 20:07 Rodze za 1,5 mieś. Dla mnie-TYLKO Żelazna Ponoć niezły jest jeszcze Solec. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madziulaw Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 31.08.05, 13:51 Nie polecam Starynkiewicza. B. źle wspominam poród w tym szpitalu. Jeśli chodzi o opiekę podczas porodu i dbałość o kobietę - to św. Zofia na pewno. magda Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 03.09.05, 09:01 a ja rodziłam "rodzinnie" na Inflanckiej. Polecam. Po porodzie miałam salę jednoosobową - płatną. Bezpłatne sale są baaaardzo zatłoczone. Poród rodzinny kosztuje tam 500PLN a sala 1-osobowa po porodzie 200 PLN za dobę (dane z kwietnia 2005). Na bloku porodów rodzinnych są tylko 3 miejsca a zawsze są 2 położne (czhyba tylko w nocy jest jedna) wiec praktycznie nie trzeba mieć swojej umówionej i zapłaconej, bo te, które są naprawdę dobrze zajmują się rodzącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
anettab Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 03.09.05, 21:01 solec, rodziłam tam 2 razy, w 1997 i 2005, polecam!!!!!!fachowa i przemiła służba zdrowia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anda_26 Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 04.09.05, 18:08 A ja będę mało oryginalna ale gorąco polecam Wołomin. Nie jest daleko a opieka super fachowa i cennik w porządku. Ja rodziłam w maju przez cesarskie cięcie i nic mnie to nie kosztowało!!! Zajrzyjcie na ich stronę i polecam szkołę rodzenia!!! Przez te 5 dni przewinęły sie wszystkie pielęgniarki i położne i każda jest na 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nullka78 do Anda_26 07.10.05, 19:55 a czy mogłabym prosić namiary na szkołę rodzenia którą polecasz bo na stronie szpitala nie moge znaleźć? Napisz na nullka78@o2.pl Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
d_rydz Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 05.09.05, 12:08 Hej! ja rodziłam 10 dni temu na Inflanckiej - poród rodzinny, miałam komplikacje, zajeli się mną super i wszystko dobrze sie skończyło. Fachowi, mili lekarze, pielegniarki również. polecam! pozdrawiam d Odpowiedz Link Zgłoś
syllo Re: gdzie rodzić,w jakim szpitalu? 10.09.05, 20:47 wszystkim mamom za odpowiedzi wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś