mami7 07.06.06, 09:04 Czy możecie polecić jakiegoś laryngologa, pewnie prywatnie, gdzie można się szybko z dzieckiem dostać, a nie będzie to Krajmed? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: laryngolog 07.06.06, 10:10 mogłaś napisać o co chodzi w skrócie, jedni są od leczenia inni od krojenia Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: laryngolog 07.06.06, 10:27 Generalnie jak to u dziecka , katar i jeszcze raz katar. Przedłuża się jednak i nie chciałabym, zeby zlazł, gdzie nie trzeba , bo mielismy już problemy z płynem w uszach i nieszczęsnym migdałem. Chciałabym, żeby dziecko zobaczył specjalista. "Nasz" lekarz jest teraz na urlopie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: laryngolog 07.06.06, 19:55 to ja z innego forum jestem więc takich mogę polecić. Zrób codziennie masaż bańką chińską wieczorem całych plecków.Oczywiście może dziecko normalnie wychodzić na dwór. Kliknij na zdrowie dziecka w wyszukiwarce Laryngolog Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: laryngolog 11.06.06, 13:59 stosunkowo szybko (ok 2 tygodnie) i na pewno profesjonalnie będzie w IMiD. Tam jest tylko jedna larygnolog więc nie ma problemu z nazwiskami (bo oczywiście nie pamiętam), my byłyśmy z Dużą u niej już kilka razy i autentycznie nam pomogła w krótkim czasie, po wcześniejszych wizytach 'od Annasza do Kajfasza' przez parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś