Dodaj do ulubionych

dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawie sa

05.08.06, 13:00
jakies fajne place zabaw dla dzieci??? najlepiej na pradze poludnie ,ale
niekoniecznie
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 05.08.06, 13:09
      pl.wilsona
      nówka
      • syla113 Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 05.08.06, 13:12
        ale gdzie dokladnie??jesli moge spytac bo to zupelnie nie moje rejonysmile))
        • kkatie Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 07.08.06, 10:57
          pl wilsona to zoliborz, wiec troche dalej od Ciebie. a gdzie mieszkasz
          dokladnie? bo ja na goclawiu, to moge Ci jakis pomysl podrzucic wink
          • syla113 kkatie 07.08.06, 12:07
            ja tez na goclawiusmile)) co porabiasz ze swoim maluszkiem , u nas te ogrodki dla
            dzieci sa naprawde skromnesad(((zjezdzalnia piaskownica ze dwa bujaczki ....lipa
      • asia_mama_alusia Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 05.08.06, 22:53
        Ten przy pl. Wilsona jest naszym ulubionym (choć Alek ma dopiero 7 miesięcy, ale
        tam są huśtawki nawet dla takich maluchów) - park jest nieduży, ale jest gdzie
        spokojnie pospacerować, a plac zabaw jest naprawdę wypasiony (że użyje
        kolokwializmu) big_grin
        Ja mam tam, bliziutko - 4km z Żerania smile
        Pozdrawiam!!
    • triss_merigold6 Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 05.08.06, 13:17
      W Parku Skaryszewskim, na Saskiej jest ogródek Jordanowski, w śródmieściu to
      Park Ujazdowski a dalej to przy Pl. Wilsona na Żoliborzu.
    • kseniax Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 05.08.06, 13:19
      Nasz ulubiony jest na Odyńca (róg Niepodległości i Odyńca). Ten na pl.Wilsona
      tez jest ok. Ja tez jestem z Pragi południe i nie moge sie doczekac otwarcia
      ogródka jordanowskiego na Grochowskiej (przystanek przed Urzędem Gminy, licząc
      od Ronda Wiatraczna, po prawej stronie) Mysle ze lada dzien bedzie otwarty, a
      moze nawet juz jest otwarty. Wyglada bardzo obiecujaco.
      • kkatie kseniax 07.08.06, 10:58
        oo, to ciekawe smile)
        napisz, jesli sie dowiesz czy juz jest otwarty. do grochowskiej mam rzut
        beretem smile
    • vcool Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 05.08.06, 21:10
      Polecam ogródek Jordanowski na Saskiej!
      Pozdrawiam,
      Asia
      • pytkasia Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 26.08.06, 11:07
        A gdzie konkretnie na Saskiej?
        • madame_edith Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 29.08.06, 19:04
          można wejść od strony saskiej na wysokości mniej więcej ul.Walecznych albo od
          Nobla (przy kościele).
          Ogródek jest naprawdę fajny
    • karanissa Najpelniejszy spis placow zabaw w Wawie 07.08.06, 10:54

www.miastodzieci.pl/place.php
    • tuskas Re: dziewczyny please czy wiecie gdzie w warszawi 27.08.06, 11:32
      Park Ujazdowski po remoncie.
      Plac zabaw mniejszy niż na pl. Wilsona, ale też jest super!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka