mika99 26.10.06, 09:39 bardzo prozę o namiary na neurologa w warszawie, bo panstwowo nie ma szans a prywatnie nie chce iśc do byle kogo. dzieciątko urodziło sie niedotlenione i konieczna jest wizyta u neurologa, z góry dzieki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annarow Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 26.10.06, 10:26 Cześć, Polecam dr Mazurczaka, państwowo przyjmuje w IMiDz, prywanie chyba w LIMie, wrzuć w wyszukiwarke, na pewno ci się pokaże Dr Tomasz Mazurczak Pozdrawiam i uszy do góry Odpowiedz Link Zgłoś
aw271 Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 26.10.06, 10:32 Doktor Potakiewicz-849 51 14 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkafi Do mika99 26.10.06, 13:10 Jezeli masz gg to napisz do mnie 3028275 lub na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika99 Re: Do mika99 26.10.06, 13:35 dzieki za namiary juz się zapisałam znalazłam na forum takze polecana dr.matkowska pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1809 Re: Do mika99 12.12.06, 12:06 do mika99 swietny wybor z ta matkowska ja bylam i sprawdzilam moj maly urodzil sie z krwiakiem podkosnym okolicy ciemieniowej grozil mu wylew krwi do mozgu na szczescie wszystko ok skonczylo sie tylko na wzmozonym napieciu miesniowym juz dawno jest wyrechabilitowany teraz ma 4 lata i wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
dominia25 Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 26.10.06, 15:20 Hej!! Ja również polecam dr Matkowską przyjmuje w przychodni na Romera chyba 4?? Moja córcia urodziła się w zamarwicy umiarkowanej.Pani dr ma wspaniałe podejście do rodzica i do dzidzi.Dostałam skierwanie na Usg I fizjoterapię i wiesz,ze już widze efekty naszej pracy.serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
metaphysics Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 26.10.06, 17:26 a ja nie polecam dr Matkowskiej, według mnie powinna juz isc na emeryture, na pierwszej wizycie byla mila i powiedziala, ze dziecko jest zdrowe, na kolejnej okazalo sie natomiast, ze dziecko jest oczywiscie chore i wymaga rehabilitacji u znajomej rehabilitankty rzecz jasna nieludzka metoda Vojty, nastraszyla nas potwornie, dziecko krzyczalo w nieboglosy, nie moglam malej uspokoic przez godzine! nigdy juz do niej nie poszlam, poszlismy do innego specjalisty, wlasciwa pielegnacja dziecka wystarczyla, mala sie swietnie rozwija, ma juz prawie 1.5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 26.10.06, 23:31 Potakiewicz z całego serca polecam. Superrrrrrrrr kobieta bardzo konkretna bardzo duzo mowi .. do rzeczy") namiary powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 26.10.06, 23:43 Doktor Potakiewicz. Wspaniała osoba i lekarz. A najważniejsze, że super fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Re: pilnie neurologa warszawa!!!!!! 27.10.06, 15:38 A ja z kolei polecam dr T.Mazurczaka. Jak dla mnie ( i nie tylko dla mnie ) wspaniały, rewelacyjny fachowiec.Kompetentny i kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś