anesia11 20.11.06, 09:42 Poszukuję namiary na gastrologa w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maw3 Re: Gsatrolog - Warszawa 20.11.06, 10:53 W zeszłym tygodniu bylisy u prof. Radzikowskiego, w szpitalu na Działdowskiej, niestety prywatnie.Wydał się bardzo, bardzo kompetentny, a co najważniejsze jego zalecienia juz przyniosły poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Prośba do maw3 20.11.06, 13:43 Czy mogłabym prosić o namiary na prof. Radzikowskiego, jakiś telefon i gdzie przyjmuje? A czy na Dziadowskiej jest może jakaś fundacja gdzie przyjmuja lekarze prywatnie? Może tam również przyjmuje Albrecht? Dzieki i pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Re: Prośba do maw3 20.11.06, 15:42 Mam taki nr telefonu 0 604 392 866.Zadzwoń tam i się popytaj.Prof.Radzikowski Przyjął nas w szpitalu na Działdowskiej (prywatnie). Gdy szukalam gastrologa też chciałam dostac się do dr Albrechta, ale okazało sie , ze terminy bardzo odległe.Teraz nie żałuję, ze poszliśmy do prof Radzikowskiego, bo okazał sie super człowiekiem, bardzo miły z podejściem do dzieci i rodziców.Wizyta trwała ok.godziny, poprzypisywał jeszcze witaminy i mnie i meżowi.No i najważniejsze, ze jego zalecenia przynoszą poprawę mojej córeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: Gsatrolog - Warszawa 21.11.06, 09:57 Super gastrolog -Pani dr Dyląg w IMiD- państwowo trzeba zadzwonić i zapisać się ok. miesiąc czekasz na wizytę, a później na kolejną wizytę to już pani dr zapisuje. Jest tam fundacja więc też można odpłatnie. Pzdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś