Dodaj do ulubionych

Panstwowy ginekolog

IP: *.* 06.06.02, 09:21
Witam wszytskich czy ktoras z Was moglaby polecic mi sprawdzonego dobrego ginekologa panstwowego, nie jestem zadowolona ze swojego , w ogole sie mna nie interesuje czasem nawet nie poznaje, bardzo nad tym boleje dlatego chcialbym go zmienic a jestem w 12 tygodniu tylko ze nie chce znow destowac wolalabym juz kogos poleconego i sprawdzonegopozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: MiGoTkA Re: Panstwowy ginekolog IP: *.* 06.06.02, 09:41
      Szczerze polecam dr. Szachowskiego z przychodni przy ul. Saskiej. Moge ci podac do niego komorke, bo niestety nie mam numeru do rejestracji.Oprocz przychodni pracuje rowniez w szpitalu na Czerniakowskiej. Jest bardzo sympatyczny, cieply z poczuciem humoru a do tego kompetentny i naprawde mozna na niego liczyc. Na pierwszej wizycie od razu dostalam numer komorki a jak zadzwonilam ze mam skorcze to bez problemu umowil sie ze mna w szpitalu na badanie (mimo ze nie mial dyzuru a to byla godzina 20)Jesli jestes zainteresowana to sie odezwij, podam ci na niego namiary.ANia.
      • Gość: anyaa Re: Panstwowy ginekolog IP: *.* 06.06.02, 13:45
        Hej,Polecam doktora Szymańskiego z "Medycyny Rodzinnej" na ul Wrzeciono (Żoliborz). Tyle, ze z tego, co wiem, trzeba się z nim umawiać ze sporym wyprzedzeniem.Ja też nie mogę w tej chwili odnaleźć namiarów do niego - dam znać, jak tylko się uda.Pozdrawiam,AniaP.S. Wyslalam Ci post na priva w sprawie spotkania.
        • Gość: Kasia_M Re: Panstwowy ginekolog IP: *.* 06.06.02, 16:33
          jeśli to dr Robert Szymański to ja też go bardzo polecam - tyle że ja chodzę prywatnie i nawet nei wiedziałam ,że przyjmuje państwowosmile
    • Gość: Gosia26 Re: Panstwowy ginekolog IP: *.* 06.06.02, 21:27
      Tez chodzilam do szymanskiego na Wrzeciono ;) jest w porzo ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka