Dodaj do ulubionych

Aerobic na Bródnie

IP: *.* 24.10.02, 11:17
Kochane, szukam dobrze prowadzonego (tak do bólu) aerobicu, TBC czy stechingu na Bródnie, najlepiej jakoś blisko ratusza, ale może być też troszkę dalej. Mieszkam tu od niedawna i jeszcze nie orientuję się dokładnie w topografii i usługach. Dotychczas chodziłam do Olimpusa na AWF-ie, ale przy mojej małej bestyjce jest mi to trochę za daleko - żal tracić czas na dojazdy... A swoją drogą bardzo polecam Olimpus-a.Bardzo mi zależy na porządnych ćwiczeniach, muszę zregenerować brzucho przed następną ciążą... :-)PozdrófkaAnka
Obserwuj wątek
    • Gość: ljaworo Re: Aerobic na Bródnie IP: *.* 24.10.02, 13:24
      Cześć,ja chodzę do klubu FitFun na Wysockiego przy wjeździe na most Grota (tel. 675-98-27). Mają nawet swoją stronę w intenecie chyba www.fitfun.pl. da Ci to pewien obraz. Niestety grafik jest tam nie aktualny, ale jak wyślesz maila to przyślą Ci aktualny. Cennik jest aktualny. Dla mnie najbardziej "męczący" jest Mariusz. Z tym, że on ma dość specyficzny sposób prowadzenia zajęć. Nie wiem w jakim wieku masz malucha, ale jest też mini przedszkole, w którym na czas zajęć możesz go zostawić. Jak będziesz miała jakieś pytania, chętnie odpowiem.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: kowcia Re: Aerobic na Bródnie IP: *.* 25.10.02, 07:29
      hej, w klubie bródno podgrodzie na krasnobrodzkiej 11 zajęcia prowadzi moja koleżanka, jest instruktorką i sama ma póltorarocznego synka. jak by chciała to daj znać, skontaktuję sie z nią po jakieś szczegóły.
    • Gość: mafia Re: Aerobic na Bródnie IP: *.* 28.10.02, 20:13
      Hej,ja z kolei polecam aerobic na "Polonezie". To ten zespół sportowy (ze stadionem i budowaną właśnie krytą pływalnią) po drugiej stronie ulicy od Pizzy Hut, przy ul. Łabiszyńskiej.Niezbyt wielkie grupy, fajne prowadzenie, sprzęt w postaci mat, ciężarków do ćwiczeń; muzyka i nagłośnienie prowadzącej...Ogólnie mówiąc fajnie. Przed ciążą chodziłam tam ponad rok non-stop, po - trochę rzadziej :lol:A, no i opłaty, opcje są takie:raz w tygodniudwa razy w tygoniutrzy razy w tygodniuTa ostatnia wersja kosztuje chyba coś koło 80 zł.W cenie jest też (z przynajmniej była) sauna.Po kolejnej, dość długiej przerwie - znowu się wybieram. Od listopada. Kto wie, może sie spotkamy :what: ?pozdrawiam, Gaga :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka