Dodaj do ulubionych

gastrolog dla dziadka

IP: *.* 26.11.02, 09:21
Drogie E-mamusie i drodzy E-tatusiowiesmileMam do Was prosbe o udzielenie mi informacji na temat jakiegos sprawdzonego gastrologa. Slyszalam o doktorze Bieleckim, ktory przyjmuje w Warszawie (podobno ma gabinet w Mariotcie-tylko tyle o nim wiem, moze ktos z Was o nim slyszal?).Prosze Was bardzo o wszelkie informacje na ten temat.PozdrawiamAsia
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiah Re: gastrolog dla dziadka IP: *.* 26.02.03, 11:42
      doktora Bieleckiego nie znam, ale ze swoimn synem bywalam u doktora Albrechta (tak, właśnie tego, który wypowiada się w Dziecku) na Działdowskiej. Niestety, od dwóch lat nie mają oni podpisanej umowy z Mazowiecką Kasą Chorych i obecnie przyjmuje on w tym szpitalu w ramach fundacji. Nie orientuję się jakie są aktualne ceny, ale niedawno, chyba rok temu, było 70 zl (być może się nie zmieniło). Lekarz jest doskonały, więc serdecznie polecam. Szpital Dziecięcy na Działdowskiej (taka mała jednokierunkowa uliczka pomiędzy Wolską a Górczewską, wjazd jest od Wolskiej) na pewno uzyskasz wszelkie informacje telefonicznie, tylko, że niestey nie posiadam tu telefonu (jestem w pracy) -ale to już bez problemu znajdziesz. gosiah
      • Gość: gosiah Re: gastrolog dla dziadka IP: *.* 26.02.03, 11:44
        no cóż, nie "dowidziałam" tego dziadka... myślałam, że chodzi o dziecko... tak więc mój poprzedni post trochę nieaktualny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka