Dodaj do ulubionych

Spotkajmy sie w HulaKula

IP: *.* 18.01.03, 13:26
Czesc Dziewczyny :DPostanowilysmy z Morud-kiem ;) zorganizowac spotkanko Maluchow (mniej wiecej 2-4 latkow) w sali zabaw pod BUW-em.Oto konkrety:Piatek, 24 stycznia 2003r., w godz. ok. 16.30-19.00, wstep 15 zl od dziecka.Mamy nadzieje, ze pojawi sie wiecej dzieci.Czekamy na: Joanke z Matim, Przygode z Bartkiem i Madzia, Dorsi z Bianka, Ludka z Diana, Kome z Julka, Joannaz z Zofirynka, Gooh z Brunem, Gosie z Maja i Marysia, Kasie z Karola... i na wiele, wiele innych...Pozdrawiamy - Patyk i Zosia :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoanka Re: Spotkajmy sie w HulaKula - zapraszamy wszystkich chętnych!!! IP: *.* 19.01.03, 01:34
      :benetton: Hej, hej, :benetton:my oczywiście będziemy, nie mogłoby nas tam zabraknąć :lol:.Z przyjemnością spotkamy się ze wszystkimi starymi znajomymi, a także poznamy nowych.Moze ktoś jeszcze do nas dołączy??? czy są chętni???Pozdrawiamy i do zobaczenia :hello: Joanka i Mateuszek (25 mies.)
    • Gość: agacia Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 20.01.03, 09:01
      buuuuu...a my dopiero mamy roczek...:(
      • Gość: Yoanka Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 20.01.03, 10:36
        Agaciu,młodsze dzieci też świetnie się bawią w Hula Kula.Przyjdź, przekonaj się sama ;):hello: Joanka
    • Gość: 20001222 Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 20.01.03, 10:39
      Hej,Za namową Joanki również się dopisujemy :-)Ale nie obiecujemy na 100% a jeżeli będziemy to nie wcześniej niż o 17-17.30.Pozdrowienia :-)Kasia i Karola
    • Gość: agacia Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 20.01.03, 10:41
      bardzo chetnie sie zjawimy, tylko powiedzice prosze gdzie to dokladnie jest i jak tam dojechac!!!
      • Gość: kalinka Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 20.01.03, 15:06
        Witam,Chętnie dołączymy w piątek do was :)Iza i Antosia (3 lata)
    • Gość: ljaworo Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 20.01.03, 16:06
      Bardzo chętnie przyjedziemy.Pozdrawiam,Ludek z Dianą
    • Gość: Morud Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 21.01.03, 08:30
      Hej, dzięki Patyczku za post. Moja Gosia już nie może sie doczekać spotkania. Ona w Hula Kula dostaje po prostu małpiego rozumu i szaleje do upadłego. Cieszę się, że jest odzew i parę mamuś z dzieciaczkami się tam z nami wybierze.Ja oczywiście założę wspaniałą niebieską koszulkę, a co tam.A więc - do piątku
    • Gość: koma2 Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 21.01.03, 08:39
      A my raczej nie przyjdziemy :( Julka jest chora - złapała okropnego wirusa, ma zaropiałe oczki i katarek gigancik- i marne szanse że do piątku wyzdrowieje,Więc miłej zabawy,smutna Koma :cry:, która ma dzisiaj imieniny ( a wszyscy pamiętają tylko o dniu babci)Ale wyszło dramatycznie a nie tak miało byćBuziaki :hello:
    • Gość: Gooh Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 21.01.03, 09:12
      Kochany Patyczku :)dziękuje że o nas pomyślałaś :)Morud dała mi cynk na GG o spotkanku i oświadczam, ze zrobie wszytsko żeby zjawić się tam najpóźniej o 17-stej ( a moze i wczesniej się uda ;) )tak dawno z nikim się nie spotykałam, ze już jestem szcześliwatylko poprosze o info, gdzie dokłądnie się spotykamy, bo nie byłam w HulaKula i nie wiem, jak się tam odnaleźcbuziaczki dla wszystkich Gooh i Bruno (19 m-zy)p.s. Patyczku, czy przy okazji uda Ci się przynieśc mój pałąk wózkowy? no, chyba, ze bardzo go pokochałas ;)
    • Gość: Patyk Re: Spotkajmy sie w HulaKula - konkrety IP: *.* 21.01.03, 21:37
      Czesc Dziewczyny :DAgaciu i Gooh:Szczegoly jak/czym dojechac mozna znalezc na stronie www.hulakula.com.pl.Spotykamy sie juz na samej sali zabaw, bo w roznych godzinach przeciez roznie przybywamy. Widzimy sie od ok. 16.30.Koma: zycze zdrowka Julce a dla Ciebie wszystkiego najlepszego z okazji imienin :jap:Do zobaczenia wszystkim, ktorzy sie juz ujawnili i tym, ktorzy pojawia sie bez informacji o tym ;).Pozdr,Patyk :D
      • Gość: Katarka Re: Spotkajmy sie w HulaKula - konkrety IP: *.* 22.01.03, 10:23
        Ja bym chetnie przyszla ze swoimi dziewczynami, ale nikogo nie znam z widzenia, no i jak ja was tam rozpoznam? Zbiorka przy pileczkach? Koszulki dziecka? Plakietki? Transparent? Czy po prostu dobrze sie rozgladac i podejsc gdy zobacze jakiekolwiek zgromadzenie?KatarkaPS. kto nie byl w Hulakula, polecam juz z dziecmi raczkujacymi, sa wielkie dmuchane pilki, kuleczki w baseniku, a i w labiryncie wraczkowac da sie prawie wszedzie (a i dla starszych atrakcji jest moc!)
        • Gość: agacia Re: Spotkajmy sie w HulaKula - konkrety IP: *.* 22.01.03, 10:44
          wiesz katarka, ja mam ten sam problemsmilebo tez bede pierwszy raz i tez nikogo nie znamsmileale jestem pewna ze jakos sobie poradzimysmilemy dzisiaj idziemy do multibabykina a piatku juz sie nie mozemy doczekac!!
        • Gość: Patyk Re: Spotkajmy sie w HulaKula - do Katarki i Agaci IP: *.* 22.01.03, 13:58
          Mysle, ze jakos sie poznamy, ale jesli macie watpliwosci, to mozemy na priva wymienic sie nr komorek i na miejscu sie zdzwonimy :DUlatwieniem moze byc to, ze nie powinno byc duzo innych rodzicow z dziecmi, bo to jeszcze nie weekend.Morud ma miec koszulke eDzieckowa.Pozdr,Patyki dwa :D
          • Gość: agacia Re: Spotkajmy sie w HulaKula - do Katarki i Agaci IP: *.* 22.01.03, 14:59
            hanna, jesli nie znajdziesz zadnej zmotoryzowanej mamy, to zapraszamy z nami autobusemsmilemy bedziemy jechac 513 z przystanku teligi przed 16. moze sie zabierzecie z nami?
    • Gość: dorsi Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 21.01.03, 22:57
      Cześć...My o spotkaniu od dziś wiemyi na nie przybędziemy....Dorsi z Biankąp.s.1 Koma życzenia zdrowia dla Julki przesyłamy :hello:p.s.2 PATYKI DWA....za pamieć dziekujemy.....:love:
    • Gość: hanna Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 21.01.03, 22:57
      Dziewczyny,nie udało nam się dotrzeć do Kangurka, ponieważ dostałam ostrego bólu zęba i byłam półprzytomna. Bardzo, bardzo żałujemy.Chętnie pojawilibyśmy się w BUW-ie, o ile kolejny ząb nie odmówi mi posłuszeństwa.Mam pytanie: czy może któraś zmotoryzowana mama z Ursynowa lub Mokotowa mogłaby po drodze zabrać nas ze sobą?Pozdrawiamy, Ania i Michałek.
    • Gość: kww Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 22.01.03, 19:39
      WitamTo i my dopisujemy się do listy obecności :-)Pozdrawiamykww z Marysiąp.s.Aniu my będziemy jechać z Mokotowa.
    • Gość: magamaga0 Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 22.01.03, 23:20
      Z przyjemnością wpadniemy z Gabą (2 lata i 3 m-ce) :-)Marghe
    • Gość: Isia Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 23.01.03, 11:59
      Patyczku, wesołej zabawy Wam życzymy. Tym razem jeszcze się nie spotkamy. :(W tym czasie, kiedy Wy będziecie szaleć z maluszkami, ja będę pisać makroekonomię - pierwszy egzamin w sesji.Potrzymajcie za mnie kciuki, choć przez chwilę!Wiosna przed nami, więc pewnie się spotkamy jeszcze nie raz!Bawcie się dobrze! Isia z Michałkiem i Kasią
    • Gość: 21081970 Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 23.01.03, 17:22
      :cry:Niestety ja i moje panny M&M nie możemy... A muszę przyznać, że dosyć się za Tobą Patyku i za Zochaczkiem stęskniłam i jak kania dżdzu wyglądam ładniejszej pogody, żeby mi się opłaciło dotelepać z dziewczynami do Łazienek.Marianna piątki spedza u dziadków a ja i Majorka mamy filmowe wieczory domowe u Berka i świetnie się bawimy :hap:Tak więc targa mną radość i smutek na zmianę. Obiecuję, że jeżeli kiedykolwiek zdecydujecie się na Hula Kula we wtorki lub czwartki po południu to będę na pewno.Pozdrawiam Gośka
    • Gość: OldMamut Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 24.01.03, 08:34
      Buuuu, a my nie mamy 2latek, a tym bardziej 4, buuuusadAle nam jest przykro.
      • Gość: agacia Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 24.01.03, 09:09
        Grzeorz, zabierajcie szymka i przychodzcie!ja bede z moja corcia ktora 17 stycznia skonczyla roczek!na pewno wszystko bedzie fajnie..tylko ta pogoda.. :cry:
      • Gość: Patyk Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 24.01.03, 12:42
        OldMamucie :DNie badzmy drobiazgowi: napisalam "mniej-wiecej 2-4 lata", a Wy akurat macie mniej czyli... w sam raz :Dpa :hello:
    • Gość: agarad Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 24.01.03, 09:34
      Hurra, nareszcie wspaniały termin dla mam pracujących :-) .Dopisujemy się do listy chetnych i juz nie możemy się doczekać tej 16.30....agarad z Marcinkiem
      • Gość: Morud Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 24.01.03, 09:52
        Agarad nareszcie sie zobaczymy !!!Mam nadzieję, że uzbiera się spora grupka i będzie wspaniała zabawa !!
    • Gość: tygrys Re: Spotkajmy sie w HulaKula - a my w domku z zapaleniem oskrzeli :( IP: *.* 24.01.03, 11:37
      Życzymy wszystkim dobrej zabawy :)My niestety zostajemy w domku, od ponad tygodnia walczymy z zapaleniem oskrzeli u Michałka :(A też byśmy chcieli spotkać znajomych i poznać nowych...Życzcie Michałkowi dużo zdrówka i bawcie się pysznie :)Do następnego razu...BuziakiKasia B. z Michałkiem
      • Gość: Rysia Re: Spotkajmy sie w HulaKula IP: *.* 24.01.03, 12:22
        My też na pewno przyjdziemy.pozdrawiamy wszystkich,Paulina&Wiktorek :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka