agni71 17.08.07, 22:05 Możecie polecic jakiegoś fotografa, najlepiej w Centrum (okolice Żelaznej), lub na Żoliborzu, lub gdziekolwiek indziej poza Pragą, Ursynowem itp. dzielnicami, które są dla mnie za daleko , który zrobi mi ładne zdjęcie do dowodu? aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbra Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 17.08.07, 22:37 Robiłam "od ręki" zdjęcie do dowodu w pawilonach na Jana Pawła II - tych , które są naprzeciwko wyburzonych ( pierwszy pawilon idąc od KFC ) . Zdjęcia robione cyfrowo , pani fotograf zrobiła kilka , ja wybrałam "najbardziejsze" pozdrawiam - abbra Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 19.08.07, 23:49 Ja polecam na Żoliborzu/Bielanach - ul. Broniewskiego chyba 37. Pawilon handlowy - fotograf jest na pierwszym piętrze. Robią świetna zdjęcia cyfrowe. Masz kilka do wyboru. Retuszują "niedoskonałości cery" Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 21.08.07, 20:28 JA robiłam od ręki w Klifie w Kodaku i to chyba moje najładniejsze zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
aiw_lys Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 23.08.07, 21:15 robił ktoś może foto przy placy Szembeka? Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 27.08.07, 14:17 kiedys ladne robil fotograf na cieszkowskiego - przy Słowackiego. ostatnio sie spieszylam, to mam z polaroida, ale chyba jeszcze robi analogowe - tylko termin jest dluzszy, bo musi skonczyc film. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzania2 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 27.08.07, 18:39 a ja polecam na pulawskiej - chyba 82 - i wiem, ze przyjezdzaja do klienta do domu nawet Odpowiedz Link Zgłoś
loona191 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu 30.07.15, 14:30 Wszelkie zdjęcia, także te do dowodu, od paru lat robię w Studiu MTJ. Zawsze jestem zadowolona. Obsługa świetna, sympatyczna. www.studiomtj.pl/zdjecia-do-dokumentow/ Odpowiedz Link Zgłoś