gulnara1 06.09.07, 16:47 Czy ktoraś z Was posylala tam dziecko na zajecia? Bardzo prosze o opinie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamania78 Re: Pan Hipcio 11.09.07, 16:33 Witam, tak, ja chodziłam do klubu maluszka. Byłam bardzo zadowolona z zajęć. Super panie, młode z fantastycznymi pomysłami i świetnym podejściem do dzieci. Nawet udawało mi się dziecko zostawiać i mieć trzy godzinki dla siebie, a teraz nie mam kłopotów z adaptacją w przedszkolu. Tylko dosyć trudno tam z miejscami, ja czekałam na liście rezerwowej aż się coś zwolni. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gulnara1 Re: Pan Hipcio 11.09.07, 19:04 Dzieki bardzo za odpowiedz. Ja w tzw. miedzyczasie tez juz bylam na zajeciach i bardzo mi sie podobalo. Mam nadzieje, ze z czasem rowniez uda mi sie zostawiac mala, no i takze licze na latwiejsza adaptacje w przedszkolu w przyszlym roku. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Pan Hipcio 12.09.07, 00:40 Ja chodzilam z moja Kamilka przez jakis czas na zajecia opiekun+dziecko na 1,5 godzinki raz w tygodniu. Dzieci mialy fajna zorganizowana zabawe + robily 1 prace plastyczna na zajeciach + byl czas na swobodna zabawe. Moje dziecko bylo zadowolone wiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś