agunai 30.09.07, 00:52 MAM 5-LATKA ,KTORY PANICZNIE BOI SIE DENTYSTY.POSZUKUJE STOMATOLOGA,W WARSZAWIE ,"SPECJALIZUJACEGO SIE" W DZIECIACH Z FOBIA STOMATOLOGICZNA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalibela Re: szukam stomatologa 30.09.07, 13:42 nonsens, nie ma takiej specjalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
agunai Re: szukam stomatologa 30.09.07, 15:10 TO TYLKO TAKA PRZENOSNIA-WIEKSZOSC STOMATOLOGOW NIE MA CIERPLIWOSCI DZIECIAKOW.SZCZEGOLNIE GDY DZIECIAK SIE BOI.ZALEZY MI NA DENTYSCIE ,KTORY MA DOBRE PODEJSCIE DO MLODEGO CZLOWIEKA,JEST BAAAARDZO CIERPLIWY I SERDECZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: szukam stomatologa 30.09.07, 18:53 od tego, że głośniej krzyczysz, nie zleci ci się stado e-mam z namiarami. Poza tym capslock jest niezgodny z netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: szukam stomatologa 01.10.07, 10:39 Polecam ci gabinet "Pan Krokodyl" przy ul. Ratuszowej 12 (PragaPółnoc). Gabinet nastawiony na dzieci, przesympatyczne dentystki, pokoik do zabaw, nagrody po wizycie. Cudowna wizyta adaptacyjna, zwiedzanie gabinetu, zaglądanie we wszystkie szafki i opowieści o kolorowych plombach, zaczarowanym ząbku itp. Moja córka jest zachwycona, chodzi do dentystki z przyjemnością, żadnej traumy. Naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.dorotakm do katka74 01.10.07, 12:17 katka74, czy mogłabyś podać nr telefonu do tej przychodni stomatologicznej na Ratuszowej? Mój Synek ma 15 m-cy i nie każdy stomatolog chce przyjąć takiego malucha. Wolę zadzwonić i się upewnić, czy nas przyjmą i oczywiście umówić się na konkretny dzień. Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś