kama755 11.12.07, 14:03 czy ktoś zna? moze polecić? mój 2-latek ma problem z mową. byłam już u logopedy, ale mnie nie przekonał. chciałabym się teraz udac do dobrego neurologopedy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janetat Re: neurologopeda 11.12.07, 19:42 ja byłam z dzieckiem u pani doktor (nie pamiętam nazwiska, wiem że tam jest tylko jedna) w Szpitalu na Kopernika w Poradni Rehabilitacji Neurologicznej myślę, że kobitka się zna Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: neurologopeda 11.12.07, 22:28 Ja korzstalam z tej poradni adverbum.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maminka1 Re: neurologopeda 12.12.07, 19:27 Ja polecam p. Annę Szerszeńską - moim zdaniem zna się na rzeczy (a odwiedzaliśmy kilku logopedów w temacie jąkania). Przyjmuje na Ursynowie chyba, link niżej www.szerszenska.com/index.php?akcja=kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1.0 Re: neurologopeda 19.12.07, 15:11 ja ci polecam osrosek na ul. Pilickiej na Mokotowie opieka przez NFZ nam ja poradzila neonatolog ze szpitala a opieka na najwyzszym poziomie super Odpowiedz Link Zgłoś