ccleo 07.08.03, 21:09 Wiam czy ktos byl z dziecmi w Wola Parku w centrum Dzieciecym czy jak to sie tam nazywa? Ile to kosztuje i co fajnego tam jest? jutro tam sie wybiore chyba bo juz nie moge patrzec na 'park' Górczewska (( pozdr cleo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agarad_mm Re: Wola Park- centrum dziecięce 11.08.03, 12:22 Hej cleo, byłas w tym centrum? jakie wrażenia? bo tez mam ochotę się wybrać tylko nie wiem czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: Wola Park- centrum dziecięce 11.08.03, 13:50 Bylam bylam: mi sie podobalo bo: blisko (3 przystanki) czysto jaso kolroowo zabawki odpowiednie dla 14 mies michasi (wielkie pilki ktore mozna tozcyc, mala zjezdzalnia, kulki do tarzania sie qw nich, pudlo z klockami) sa tez zabawki dla wieklszych dzieci moze wada jest ze malo miejsca no i chyba tod rogie dosyc teraz 15 zl a tak to chyba 25 ale michasia byla zachwycona moze sie umowimy jkeidys razem? pozdr cleo PS abrzdiej mi sie podobalo niz hula-kula Odpowiedz Link Zgłoś
liwia1 Re: Wola Park- centrum dziecięce 12.08.03, 12:46 gdzie jest to centrum dziecięce i czy jest dla malych dzieci 15 mies. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: Wola Park- centrum dziecięce 12.08.03, 13:43 Hej moja Michasia ma 14 i swietnie sie tam czula ale moze "centrum' to szumnie powiedziane. To jest-jak pisalam- mniejsze niz hulakula.. to jest taki Zamek zrobiony ( an gorze chodza po basztach wieksze dzieci, a na dole te mneijsze moga wchodzic do kulek kolorowych, pchac pilki, jezdzic na samochodzikach itd. sa meikkie amty, tak ze chodzi sie bez butow, sa klocki, i mala zjezdzlania. jesli twoje dziecko dobrze chodzi i biega (a pewnie juz tak) to powinno sie spodobac. tylko nie wiem jak tow yglada kiedy jest wiecej dzieci, bo to nie jest jakas olbrzymia przestrzen. to jest Wola Park - tam gdzie obok nowy Auchan na Gorczewskiej.Na I pietrze, wjezdza sie spokojnie winda z wozkiem i tez chyba an tym poziomie jest parking.. pozdr cleo Przystanek nazywa sie chyba Goralska... Odpowiedz Link Zgłoś
asobutka Re: Wola Park- centrum dziecięce 19.08.03, 22:46 ja poniekąd w temacie ccleo czy chadzasz na spacery do parku przy skrzyżowaniu górczewskiej i prymasa. My tam właśnie bywamy i cierpimy na brak towarzystwa. Ania ma 10 mcy i staje sie coraz bardziej wymagająca,,,, jeśli jest szansa na spacerowe spotkanie to daj znać pozdr am ps gazetowej poczty nie odbieram pisz na mania_m@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś