yarpen111 18.12.07, 21:34 Witam moze ktoras z Was ma lub slyszala o jakimsdobrym ginie z luxmedu? Od niedawna mam w lux medzie abonament rodzinny, sponsorowany przez firme i chcialabym pojsc do jakiegos sprawdzonego lekrza Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biaemi Re: ginekolog-lux med 19.12.07, 16:12 Mnie bardzo polecano, zreszta tu na forum tez, dr A. Pawlowska - bylam i jestem bardzo zawiedziona. Podobnie nie odwiedze juz dr Oziemskiego. Kiedys chodzilam do dr Poplawskiego, ale niestety nie zyje juz . Nie pomoglam Ci bezposrednio, ale moze chociaz na zasazie selekcji negatywnej . Tez chetnie uslysze o jakims sprawdzonym gin z tej przychodni. Polecano mi jakas dr (nazwiska nie pamietam, tylko tyle, ze ma te nazwiska 2), ktora przyjmuje tylko w Alejach Jerozolimskiech - ale nie po drodze mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: ginekolog-lux med 19.12.07, 21:09 Dzieki za informacje Moze ktos sie jescze odezwie Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: ginekolog-lux med 19.12.07, 21:46 dla mnie tylko dr Szulińska, ale minusem są długie terminy, bo nie tylko ja ją doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: anita.sz 20.12.07, 11:20 Dzieki wielkie, terminy jakos przeboleje, bo warto isc do kogos sprawdzonego Bardzo dziekuje raz jescze! Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: ginekolog-lux med 26.12.07, 19:08 ja niestety odradzam dr Szulińską. Przy okazji prowadzenia mojej ciąży popełniła sporo błędów. Dobrze, że się konsultowałam z innym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: ginekolog-lux med 27.12.07, 23:38 moją ciąze też prowadziła i była bardzo dokładna. Na początku trafiłam do jakiegoś mężczyzny, ale nie pamiętam nazwiska i to była tragedia. U Szulińskiej podoba mi się to, że nie muszę jej o niczym przypominać, ale ona sama pamięta o wszystkich badaniach i np pod czas ciązy często chuchała na zimne i przy najdrobniejszych problemach dawała skierowanie na różne badania. Teraz też wystarczy, że wspomniałam, że przestałam karmić, to ona zaraz skierowanie na usg piersi wystawiła i o cytologi pamięta. No a do tego jest bardzo sympatyczną babką. A jeśli chodzi o pediatrę to chodzimy do Rostropowicz i też ją mogę polecić. Byłam jeszcze u innych lekarzy, ale jakoś ta mi najbardziej pasuje, jeśli chodzi o rzetelność i kontaktowość. Odpowiedz Link Zgłoś
bartmam Re: ginekolog-lux med 20.12.07, 20:59 ja prowadziłam ciążę u dr Lańczyka i w styczniu pójdę na kontrolę i pochwalę się dzidziusiem; doktor jest miły , spokojny , dżentelmen ale również b. konkretny; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 a ktora klinika?? 20.12.07, 21:24 jeśli możesz chodzić na KEN, polecam dr PROCCARINI. prowadziłam u niej ciążę, bez zarzutów. miła i ciepła pani.i moim zdaniem super fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: a ktora klinika?? 21.12.07, 08:53 W zasadzie klinika mi obojetna, zmotoryzowana, takze jest mi wszystko jedno, choc nie przecze,ze te blizej centrum sa milej widziane Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka Re: ginekolog-lux med 21.12.07, 17:31 witam, ja polecam do prowadzenia ciąży dr. Lecha, a tak do kontroli, leczenia i antykoncepcji dr. Celińską Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: ginekolog-lux med 24.12.07, 09:59 Dzieki dziewczyny, a czy korzystacie z pediatrow dla Waszych dzieci wlasnie w lux medzie? Jesli tak to tez poprosze o nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 pediatra 26.12.07, 18:50 moim zdaniem świetna to pani HAŁACIŃSKA przyjmuje na KEN. Odpowiedz Link Zgłoś
ileczka76 Re: ginekolog-lux med 03.01.08, 09:53 zdecydowanie odradzam dr Lecha, natomiast polecam z czystym sumieniem dr Radosiewicz- Marczewską - prowadzila moja ciążę i przyjmuje w A. Jerozolimskich i na Chmielnej. Odpowiedz Link Zgłoś
setlersik Re: ginekolog-lux med 18.01.08, 16:17 Witaj Yarepen - trzeba było pytać u Nas na grudniówkach. Ginekolog - Ania Celińska (Racławickie) - planuj wizyty od razu na kila miesiecy. Uwaga jak już jesteś jej pacjentką to zawsze gdzieś Cię wciśnie - to ona prowadziła moją ciążę z Oleńką - dmucha na zimne i od razu zleca całą serię badań. Pediatra: na Chmielnej - Nitka (to jest nefrolog) ale my do niej chodzimy jak do zwykłego pediatry .. też nie robi problemów z dodatkowymi wizytami. Jak będziesz chciała jeszcze kogoś sprawdzonego to daj znać na grudniówki - tu rzadko zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
fiolkawiaz Re: ginekolog-lux med 18.01.08, 21:44 ja również polecam dr szulińską. rzetelna, sympatyczna, dostępna pod telefonem, pamięta cię. prowadziła moją ciąże - miałam wszystkie badania standardowe i też dodatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolkawiaz Re: ginekolog-lux med 18.01.08, 21:45 jeszcze jedno, też poproszę informację o jakimś dobrm, rzetelnym pediatrze (najlepiej na chmielnej). Odpowiedz Link Zgłoś
tysio2006 Re: ginekolog-lux med 27.11.08, 10:00 Ja bardzo polecam dr Guzinska (przyjmuje na Chmielnej i Jerezolimskich) - prowadzilam u niej ciaze i jest wspamniala. Tyle ze ostatnio chyba wiecje osob ja poleca bo dostac sie do niej to trgaedia (chyba trzeba sie umawiac na miesiac przed). Ale Pani dr bardzo kompetentna i dokladna (robiw wszytskie niezbedne badania i ma swietne podejscie). Odpowiedz Link Zgłoś
zagatka Re: ginekolog-lux med 27.11.08, 12:37 ja Szulińską szczerze odradzam. fajna, kiedy nic się nie dzieje. w ciąży dużo zaniedbań (np. nie zrobiła mi cytologii), a jak mi skoczył poziom leukocytów x2 to powiedziała, że ona nie wie co zrobić i nigdy z takim przypadkiem się nie spotkała... dużo nerwów mnie to kosztowało (i pieniędzy, bo pod koniec ciąży latałam tylko po różnych lekarzach, do których nawet mnie nie skierowała - np. hematolog, a to takie oczywiste jak coś z wynikami krwi jest nie tak) zmieniłam lekarza prowadzącego na dr Głowackiego (przyjmuje tylko na Szernera) i polecam, przynajmniej do tej pory mi nie podpadł Odpowiedz Link Zgłoś