mama_wwa 01.08.09, 13:10 W listopadzie zostanę mamą, zbieram się do zakupu wózka. Szukam sklepów, hurtowni (itp.) w Warszawie i okolicach. Może ktoś z was może mi polecić dobry sklep z dużym asortymentem ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justak80 Re: sklep z wózkami 01.08.09, 20:26 Na Al. Solidarności w okolicach kina Femina w stronę Placu Bankowego są dwa sklepy naprzeciwko siebie po obu stronach ulicy. To jest jeden i ten sam sklep więc obojętne do którego pójdziesz. Mają bardzo duży wybór i można sobie zamówić na konkretną datę nie musisz od razu odbierać. Ja tam swój kupowałam i jestem zadowolona z zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: sklep z wózkami 01.08.09, 20:59 sklep faktycznie fajny ale posprawdzaj wcześnij ceny bo na solidarności niby wózki mają tanie ale na dodatkach (parasolka, folia, pokrowiec na nożki itp) mają niezły zarobek więc wsumie za cały zestaw nam wyszło drożej niż w innych sklepach. ja polecam sklp w Starych Babicach kupiliśmy tam większość rzeczy i różnice w cenie spore. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wwa Re: sklep z wózkami 01.08.09, 21:30 o rzeczywiście jest tam sklep ) tyle razy przejeżdżałam tamtędy i całkiem wypadł mi z głowy, na pewno tam zajrzę, oczywiście rozejrzę się najpierw wybiorę te wózki, które mi pasują i później będę latać za najtańszym Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: sklep z wózkami 03.08.09, 21:26 Calineczka, róg Grochowskiej i Garwolinskiej, tuż za rondem Wiatraczna, tanio i można otrzymac 5% rabatu Odpowiedz Link Zgłoś