Dodaj do ulubionych

Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO W-WA

17.01.04, 18:59
Jak w tytule. Po doświadczeniach w grę wchodzi tylko Warszawa. Zastrzegam
sobie bowiem "weryfikację".
Łóżeczko jest nieużywane. Wózek głęboki z opowieści wygląda na Chicco. Z
opowieści bowiem i łóżeczko i wózek czekają na odbiór u przyjaciółki,
której - niestety sad - okazały się być zbędne.

Prawdopodobnie są również ciuszki i pieluchy ale Ona o nich nie wspomina, a
ja boję się pytać. Jakby co, dopiszę.
Obserwuj wątek
    • asiek.m Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 17.01.04, 19:15
      napisałam na priv, czekam na odpowiedz, asiek.m
    • piemonta Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 19.01.04, 23:06
      Część oddana lunis.
    • piemonta Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 27.01.04, 22:44
      częściowo aktualne. To czego nie wzięła lunis i aga wciąż czeka. Trochę
      (jeszcze) pampersów, ciuszków, łóżeczko.
      • lidek0 Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 28.01.04, 12:24
        Jeżeli coś zostało to ja chętnie wezmę, przyjaciólka w krótce rodzi i krocho u
        nich z kasą. Łóżeczko, wóżek czy wanienkę już ma. Chodzi o ubranka, pieluchy,
        kosemtyki i inne. Będę wdzięczna za informację, jestem z warszawy i chętnie
        odbiorę osobiście.
        pozdarwiam
        lidek
        mój mail lidek0@op.pl
        • piemonta Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 01.02.04, 01:00
          Lidek poczta wysyłana na priva do Ciebie wraca! Zostało jeszcze kilka ciuszków
          i pieluszek. W zasadzie one czekają na kontakt z Aniks ale jest problem, bo
          Ola (właścicielka, ze której sekretarkę służę od pewnego czasu) uparła się na
          osobisty odbiór (po różnych Skarletkach, Swinoujściach itp trudno jej się
          dziwić), a biedna Aniks jest przywiązana do domu prochami i skurczami...
          • lidek0 Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 02.02.04, 10:51
            Mogę odebrać samam, rozumiem ją po takich doświadczeniach. Nie wiem co jest z
            moją pocztą. Wyślij mi może jej telefon na komórkę 601 30 73 98.
            bardzo dziękuję i pozdrawiam
          • asik_no Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 03.02.04, 00:30
            Jesli Twoja oferta jest jeszcze aktualna i chcialabys pomoc wczesniaczkom z
            oddzialu patologii i intensywnej terapii noworodka to bedziemy
            wdzieczni.Wiadomo w jakiej sytuacji sa szpitale a dzieciacki potrzebuja
            wszystkiego... Oto nasz adres:Instytut Matki iDziecka Klinika Patologii i
            Intensywnej Terapii Noworodka Warszawa ul.Kasprzaka 17a
          • lidek0 Re: Łóżeczko, wózek naprawdę potrzebującej TYLKO 04.02.04, 11:11
            mój drugi mail lkabat@wp.pl
            • piemonta Re: Łóżeczko, wózek... umiarkowanie (nie)aktualne 04.02.04, 12:20
              Przepraszam za dłuższe milczenie ale ferie mają swoje prawa... W
              tzw. "międzyczasie" oddane zostały duże rzeczy (wózek, łóżeczko). Wciąż są
              jeszcze pieluchy (niezależnie od tych wziętych przez lunis) ale Oli do końca
              tygodnia nie ma.
              PS do lidekO
              Są dwa problemy: po pierwsze maile do Ciebie wracają,a po drugie - pisałam o
              tym w innym wątku - Ola przyjęła zasadę przekazywania rzeczy bezp[ośrednio
              zainteresowanej mamie (przyszłej?).
              • lidek0 Re: Łóżeczko, wózek... umiarkowanie (nie)aktualne 13.02.04, 16:58
                Rozumiem Twoja koleżankę. Co do maili to podałam komórkę i nowy maila, więc
                niebyło problemu z napisaniem paru słów.
              • piemonta Re: Łóżeczko, wózek 27.04.04, 00:12
                Przepraszam za dłuższe milczenie ale ferie mają swoje prawa... W
                tzw. "międzyczasie" oddane zostały duże rzeczy (wózek, łóżeczko). Wciąż są
                jeszcze pieluchy (niezależnie od tych wziętych przez lunis) ale Oli do końca
                tygodnia nie ma.
                PS do lidekO
                Są dwa problemy: po pierwsze maile do Ciebie wracają,a po drugie - pisałam o
                tym w innym wątku - Ola przyjęła zasadę przekazywania rzeczy bezp[ośrednio
                zainteresowanej mamie (przyszłej?).
                • gosia077 Re: Łóżeczko, wózek 27.04.04, 15:16
                  Witam, czy pieluchy są jeszcze aktualne, jeżeli tak to jestem zainteresowana.
                  Jestem z Warszawy. Proszę o odpowiedz na priv.Pozdrawiam, Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka