Dodaj do ulubionych

Dofinansowanie na ksiażki

28.07.12, 07:41
Dziewczyny zakładam nowy wątek co by ktoś tu zaglądnął. Byłam wczoraj zapisać Nikodema do szkoły. No i pani mi powiedziała że w tym roku niestety nie ma dofinansowania na ksiażki dla "0". Może wiecie gdzie jeszcze można dostać jakieś pieniążki na książki czy ogólnie do szkoł bo się nie orientuję. Będę musiała znowu do gops podjechać i może tam mi coś pomogą;/ No kurcze się wkurzyłam przez to;/;/
Obserwuj wątek
    • anngam8388 Re: Dofinansowanie na ksiażki 28.07.12, 09:43
      a nas nigdy nie było od zerowki zawsze od klasy 1. stypendium socjalne też od 1 klasy. jedynie dodatek z tytułu rozpoczęcia roku, 100zł do rodzinnego jest od klasy 0
      • tynka893 Re: Dofinansowanie na ksiażki 28.07.12, 09:51
        no to pięknie;/;/ z tym że my na niego rodzinnego nie mamy i nie bedziemy mieli bo dzieci w rodzinach zastępczych nie mają rodiznnego tylko te piniążki z racji tego że są w rodzinie zastepczej a te będą dopiero jak sprawa się zakończy a to pewnie na zimę dopiero;/ To wszystko trzeba będzie samemu a nic odłożone bo z kad mogliśmy wiedzieć ze dzieciatko w wieku szkolnym będziemy mieć nagle;/ no nic trzeba iść do gops może coś dopomogą..
        • bj32 Re: Dofinansowanie na ksiażki 28.07.12, 11:58
          W GOPS masz przyzwoite babki, to spytaj, czy celówki by nie dały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka