panna07
09.09.14, 15:56
Cieszę się że została utworzona taka strona to daje kolejną nadzieję na pomoc i poznanie nowych ludzi.
Jesteśmy 4 osobową rodziną mamy dwójkę dzieci syn 5lat i córka 1rok.Utrzymujemy się Z pensji męża,zasiłku rodzinnego i okresowego co daję razem 1580zł ,niestety jest nam bardzo ciężko ponieważ mieszkamy na stancji opłaty za nią to 900zł.Syna od wrzesnia poszedł do zerówki są to dodatkowe koszta na które nie mam ,brakuję mu takich rzeczy jak np plecaczka .Córka ma roczek potrzebuję pampersów 4rki mleczko 3bebiko kaszki jest ciężko się utrzymać z tych pieniążków nie stać nas na nic dzieci jak i my potrzebujemy odzieży, ,środków czystości i żywności.Kończy nam się opał a już niedługo zacznie się sezon grzewczy.Ja obecnie pokonałam ciężką chorobę żołądka ale jeszcze przede mną okres dojścia do siebie,wagi a ciężko przy tych problemach Będę naprawdę bardzo wdzięczna za pomoc komuś kto pomoże nam naszym dzieciom,chodzi mi tylko by miały dobrze,nie muszą mieć wszystkiego, .Bardzo proszę o pomoc i dziękuję za utworzenie strony, to ogromna nadzieja na poznanie osób które mogą się wspierać,jest z kim porozmawiać o problemach i wiemy że nie jesteśmy sami.
Pozdrawiam